Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Czy jeśli w trakcie konwersacji z kupującym, kupujący napisze dwie wiadomości pod rząd i ja odpowiem na tą ostatnią to zaliczy mi to jako odpowiedź na obie wiadomości ?
@Client:61455079 Cześć. 🙂 Liczony jest czas odpowiedzi tylko dla pierwszej wiadomości, czyli wysłanej opcją "Pytanie do sprzedającego".
Jeśli odpowiesz na pytanie klienta, a następnie klient ponownie odpowie na Twoją wiadomość, to czas też nie jest liczony.
@Client:61455079 uzupełnie tylko to co napisała @ko_alka jeżeli kupujący w drugiej wiadomości kontynuuje konwersacje - czas odpowiedzi już nie jest liczony. Natomiast jeśli druga wiadomość jest pytaniem o inny przedmiot- wówczas jest traktowana jak pierwsza i czas odpowiedzi także jest liczony. Przenajmniej tak wynika z moich obserwacji
@ko_alka jeśłi sie myle to popraw prosze 🙂 bo 100% pewności nie mam a nie chce nikogo wprowadzic w błąd
U nas np często zdarza sie kilka pytań o różne przedmioty ( przede wszystkim terminy ważności) i jeśłi są to osobne wiadomości z allegro to nie odpowiadamy w jednej wiadomości lecz na każdą osobno.
@Client:61455079 Jest tak, jak napisał @_Likos_ (dzięki 🙂 ). Jeśli klient w drugiej wiadomości dopytuje o inny przedmiot (za pomocą opcji "Pytanie do sprzedającego" z poziomu oferty), to na tę wiadomość też musisz odpowiedzieć, żeby nie stracić w Jakości sprzedaży. 🙂