anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Widać 2 warianty z 6 rozmiarów

mandalomania
#7 Wielbiciel#

Dodałem buta w róznych rozmiarach - ale pod złączeniu wielowariantową ofertę widać tylko dwie opcje 41 i 46 -  co mam zrobić? Rozłączyłem i na nowo powtórzyłem i jest to samo

https://allegro.pl/oferta/skorzane-botki-meskie-czarne-recznie-szyte-skora-naturalna-trzewiki-buty-4...

2025-03-16 13_23_04-Skórzane botki męskie czarne ręcznie szyte skóra naturalna trzewiki buty 41 1734.png2025-03-16 13_15_16-Allegro _ Moje Allegro.png2025-03-16 13_10_20-Skórzane botki męskie czarne ręcznie szyte skóra naturalna trzewiki buty 46 1734.png2025-03-16 13_27_45-Mój Asortyment _ Allegro Sales Center.png

oznacz moderatorów
6 ODPOWIEDZI 6

fox_paws
#16 Inspirator#

@mandalomania Tak jest, bo Katalog Allegro jest tak niedorobiony, że prawdopodobnie rozmiary podpięte są według Katalogu pod różne produkty.

------------------------------------------------
Allegro No Box, No Kurier, Not Delivery
oznacz moderatorów

mandalomania
#7 Wielbiciel#

Jest na to jakieś normalne rozwiązanie ?

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@mandalomania widzę, że teraz warianty produktowe wyświetlają się poprawnie.

la_nika_0-1742133456269.png

Aktualizacja ustawień z zakładki Wielowariantowość może potrwać do 24h, ale teraz wygląda, że jest ok. 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów

mandalomania
#7 Wielbiciel#

Tak, rzeczywiście jest teraz ok -  a da się kopiować oferty tego samego modelu buta i jedynie zmieniać rozmiar np. z 41 na 42 i tak dalej? Żeby nie uzupełniać za każdym razem oferty przy rozmiarze od początku @la_nika 

oznacz moderatorów

mandalomania
#7 Wielbiciel#

wystawiuac podobna moge jedynie zmienić długosc wkladki a nie rozmiar @la_nika 

2025-03-16 15_17_57-Wystaw ofertę _ Allegro Sales Center.png

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@mandalomania aby tak wystawić ofertę z innym produktem, konieczna będzie zmiana produktu, bo każdy rozmiar to inny produkt.

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów