Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam pomimo dobrze skonfigurowanego konta allegro nie mogę wypłacić środków z mojego konta po sprzedaży. Do tej pory nie było z tym problemu a nie dokonywałem żadnych zmian.
nordcomp zerknij do skrzynki e-mail , może sprzedałeś droższy przedmiot i allegro żąda uwierzytelnienia .
No właśnie nic nie dostałem. Do tego kupujący wybrał allegro paczkomaty a ja nie widzę paczki do nadania. Kliknął kup teraz w środę a zapłacił dziś. Pewnie to problem po stronie allegro.
zapytamy moderatorów @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
a ... na górnym pasku obok Twojego nicku nie świeci się cyferka wiadomości ?
@nordcomp Sprawdź, gdzie masz pieniądze, w PayU, czy w Przelewy24, bo może musisz jeszcze aktywować Przelewy24. Jeśli wszystko jest w porządku, poproś Allegro o odblokowanie wypłat tu; https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=4b9531bc-1c7f-488f-9b10-4a7888ea5bdf
Często samo zgłoszenie problemu publicznie, na tym forum, nagle powoduje odblokowanie 🙂
@nordcomp Wypłaty przez PayU są już aktywne na Twoim koncie. Teraz możesz śmiało zlecić wypłatę przez zakładkę Środki i historia operacji.
_HolaOla_ 😂 🥀 jak wspomniał xyz cyt ,,Często samo zgłoszenie problemu publicznie, na tym forum, nagle powoduje odblokowanie ,,😁
@mdrogeria Naprawdę bardzo chciałabym mieć taką moc sprawczą, ale czasami nawet zanim zdążę o niej pomyśleć, pozostaje mi tylko przekazanie dla Was informacji 😉
@nordcomp Poczkaj chwilę jeszcze chwilę na powiadomienie, czasami pojawiają się nieznaczne opóźnienia. Możesz też sprawdzić, czy nie wpadło do folderu Spam, Powiadomienia lub Inne.
Naprawdę bardzo chciałabym mieć taką moc sprawczą, ale czasami nawet zanim zdążę o niej pomyśleć, pozostaje mi tylko przekazanie dla Was informacji
Nie tylko Ty z zespołu Allegro czytasz forum 🙂
Dziękuję za informację. Dokonałem wypłaty środków ale nie wiedzieć dlaczego nadal w historii zleceń jej nie ma. Nie dostałem też maila z informacją o zleceniu. Środki z konta zniknęły.
@nordcomp Pieniądze pojawią się na Twoim koncie do końca następnego dnia roboczego, czyli najpóźniej w poniedziałek do końca dnia.
Powiadomienia mogą się pojawić z opóźnieniem.
nordcomp nie martw się , nie zginą . Zawsze możesz do nas wrócić . pozdr😀