Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, Pani zakupiła 2 sukienki, na 2 sukienkę dostała 15% rabatu ilościowego. Po otrzymaniu zamówienia postanowiła zwrócić sukienkę za którą zapłaciła pełna kwotę. Twierdzi że zostawiła sobie sukienkę tą tańszą i oczekuje pełnego zwrotu za 1 sukienkę. Moje pytanie brzmi jak rozliczyć ten zwrot? Zwrócić pełna kwotę za sukienkę czy pomniejszona o rabat?
To zależy co masz ustawione na aukcji w zakładce zwroty. Ja mam ustawione że w takim przypadku zwrot będzie pomniejszony o udzielony rabat na 2 sztukę.
wg mnie sukienka która pozostaje u kupującego powinna być w cenie pierwotnej To oczywiste
Widzę że masz to samo ustawione ---> Otrzymałeś rabat na kolejną sztukę? – w przypadku zwrotu towaru pomniejszymy zwrot wpłaty o wartość udzielonego rabatu
@twoja_moda02 klientka oddając 1 z produktów nie spełnia warunków ,aby otrzymać rabat . Zapis w Twojej zakładce ,,zwroty ,, brzmi -,,Otrzymałeś rabat na kolejną sztukę? – w przypadku zwrotu towaru pomniejszymy zwrot wpłaty o wartość udzielonego rabatu ,,
Jakiej pomocy jeszcze oczekujesz ?? klientka zawierając transakcję zaakceptowała ten zapis , ALE to Ty jesteś przedsiębiorcą i do Ciebie należy ostateczna decyzja .