anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Witam. Jest możliwość uzupełnić parametr stan we wszystkich zakończonych aukcjach na raz czy trzeba

navorsky
#7 Wielbiciel

Witam. Jest możliwość uzupełnić parametr stan we wszystkich zakończonych aukcjach na raz czy trzeba to zrobić każda osobno?

oznacz moderatorów
8 ODPOWIEDZI 8

MiMary
Moderatorka
Moderatorka

Cześć, @navorsky. Niestety nie ma technicznej możliwości masowej edycji tego parametru. 

Marysia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

numizmaty_pl
#10 Popularyzator

Dobry wieczór.

Błąd:  Uzupełnij parametry obowiązkowe: Stan.

Otóż we wszystkich trwających aukcjach ja ten parametr wykonałem hurtowo.

Więc w czym jest problem że nie mogę wznowić 35 aukcji... nie bardzo rozumiem.

przykładowe zakończone nr. aukcji: 16991694073 , 14484753615 , 14484712931 , 14484575602 , 14484527464 , 14484485731 , 14482827853 , 14482772533 , 14482259372 , 14482132165

oznacz moderatorów

Sa_nova
Moderatorka
Moderatorka

@numizmaty_pl weryfikuję to i wrócę z informacją. 

Sandra
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Sa_nova
Moderatorka
Moderatorka

@numizmaty_pl wracam z informacją. Ustaliłam, że parametr "stan" jest obowiązkowy dla kategorii, w której wystawiasz produkty. Dla wskazanych ofert, nie uzupełniłeś wcześniej parametru "stan" - dlatego teraz wymagamy jego uzupełnienia przy wznawianiu ofert.

Sandra
   Moderatorka
oznacz moderatorów

numizmaty_pl
#10 Popularyzator

Nie takiej odpowiedzi oczekiwałem... to jeszcze raz: 

we wszystkich trwających aukcjach ja ten parametr wykonałem hurtowo. Wygenerowałem aukcje po cenniku dostawy, zaznaczałem wszystkie trwające  i dokładnie w 100% trwających aukcji uzupełniłem parametr stan. Nie pominąłem żadnej aukcji i żadnej aukcji w tym czasie nie było w zakończonych.

Gdzie się podział wstawiony parametr stan w zakończonych wczoraj aukcjach?. To jest jakieś tresowanie. Mnie to wcale a wcale nie śmieszy.  

oznacz moderatorów

Sa_nova
Moderatorka
Moderatorka

@numizmaty_pl niestety w systemie nie mamy informacji, aby do wskazanych ofert był dodany parametr stan - dlatego są one blokowane przy wznawianiu. Daj proszę znać, po którym cenniku dostaw były filtorwane oferty. 

Sandra
   Moderatorka
oznacz moderatorów

numizmaty_pl
#10 Popularyzator

cennik dostaw: 10 zł Ag

To samo zrobiłem w tym samym czase z pozostałymi cennikami: 20 zł Ag , 2 zł NG kapsel , 5 zł kapsel ,  blister A6

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@numizmaty_pl niestety nie widzimy zmian, o których piszesz. 
Potwierdź proszę, czy w zakładce Mój asortyment, przefiltrowałeś trwające oferty z konkretnym cennikiem dostaw, a następnie pojedynczo wchodziłeś w te oferty i przez edycję dodawałeś parametr stan? 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów