anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Witam, mam problem Gosciu ode mnie kupił głośnik ale tak jakby nie zapłacił, nie sprawdziłem tego że

olek2883
#7 Wielbiciel#

Skontaktowałem się z nim przez numer telefonu i twierdził że zapłacił, poprosiłem o podesłanie dowodu to wysłał mi jakąś płatność ale wcale się ona nie zgadzała: inna wartość zamówienia i inna platforma. 

IMG_20250424_121025.jpg

 paczka jeszcze do niego idzie ale on nie chce dać pieniędzy nie można już jej cofnąć bo już pojechała, wszystkie dane są na niego więc też jej nie przekieruje 

oznacz moderatorów
8 ODPOWIEDZI 8

kostas11
#21 Demiurg#

@olek2883 naciągnął Cię, udaj się na policję 🙂  na przyszłość wysyłasz jak masz kasę na Allegro Finance lub jak płaci bezpośrednio to na swoim koncie bankowym 🙂

Masz zakup w sprzedanych ? jaki jest status płatności ?

________
Κώστας
oznacz moderatorów

olek2883
#7 Wielbiciel#

I co mam powiedzieć policji , status płatności to płatność rozpoczęta 

oznacz moderatorów

kostas11
#21 Demiurg#

@olek2883 to po co wysyłałeś ? wyznacz mu termin zapłaty i potem na policję jako przywłaszczenie 🙂

________
Κώστας
oznacz moderatorów

olek2883
#7 Wielbiciel#

To dopiero moja 3 sprzedaż nie wiedziałem że można kupić nie płacąc na allegro, nie da się tego jakoś odkręcić przez allegro ? Np allegro mu założy sprawę i oddadzą mi pieniądze jeśli mi nie zapłaci ?

oznacz moderatorów

fultrendy
#8 Zapaleniec#

Allegro w niczym Ci nie pomoże. Jeśli paczka jeszcze nie została doręczona do odbiorcy, pisz szybko dyspozycję zwrotu paczki do przewoźnika. 

oznacz moderatorów

KOGIEL_T
#16 Inspirator#

@olek2883  wejdź  i będziesz wiedział, czy zapłacił

oznacz moderatorów

Weizo_pl
#8 Zapaleniec#

dzwoń do przewoźnika i blokuj dostawę

oznacz moderatorów

Client:44052296
#21 Demiurg#

@olek2883 co to za przewoźnik