Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, wystawiłem konsole na sprzedaż - licytacja - tylko odbiór osobisty. W trakcie licytacji Pani zapytała się czy w razie jej wygranej mogę wysłać konsole paczką. Zgodziłem się zaznaczając, że płatność ma odbyć się przed wysłaniem paczki. Już po wygranej licytację przez w/w Panią ta poprosiła bym ponownie wystawił konsole ale teraz z wysyłką Allegro. Czy teraz nie ma ryzyka po ponownym wystawieniu konsoli i jej kupnie na Kup Teraz przez w/w Panią że ta poprosi o dwa towary (konsole)? Jak anulować poprzednia licytację? czy wystarczy zapisz czatu z kupującym który sam prosi o taką sprawę. Boję się ze jej wygrana licytacja a wiąże mnie do sprzedania jej konsoli na podstawie tej aukcji a ponowne wystawienie tej samej spowoduje, że na podstawie obu aukcji będę jej winien dwie konsole.
Proszę o pomoc gdyż nie mam dużego doświadczenia na platformie Allegro lokalnie i boję się niepotrzebnych kłopotów.
Pozdrawiam
Tak wystarczy taki zapis rozmowy, pewnie kupujący woli zapłacić przez Allegro, pewnie także chce mieć ochronę na zakup. Tam pewnie zostanie Ci pobrana prowizja więc weź od kupującego ze rezygnuje z tamtego zakup_otrzymasz wówczas zwrot prowizji, Wówczas wystaw dl niej tą ofertę.
Dziękuję za pomoc pozdrawiam