anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Witam rowniez mam problem z wypłatą pieniędzy? Jest szary przycisk konto odblokowane. O co chodzi?

monik11519
#7 Wielbiciel#

Nie mogę wypłacić swoich środków. Widnieje szary przycisk. 

oznacz moderatorów
11 ODPOWIEDZI 11

LEW433
#21 Demiurg#

PayU a może przelewy24., wyczyść przeglądarkę albo @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów

monik11519
#7 Wielbiciel#

Przelewy mam aktywne, ale tam 0 do wypłaty. Tylko przez PayU. Nie wiem o co chodzi, męczę się z tym od piątku. Poprzednim razem tak nie miałam. 

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#
oznacz moderatorów

monik11519
#7 Wielbiciel#

Dziękuję. Męczę się z tym już od piątku. Nie mogę wypłacić swoich pieniedzy 😞

oznacz moderatorów

monik11519
#7 Wielbiciel#

Screenshot_20220328_200139_com.android.chrome.jpg

oznacz moderatorów

monik11519
#7 Wielbiciel#

Juz wysłałam kilka wiadomości z zapytaniem o co chodzi, ale żadnej odpowiedzi nie otrzymałam. 

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

A czat?

oznacz moderatorów

monik11519
#7 Wielbiciel#

Na czacie pani mi napisała że nic nie może z tym zrobić. Muszę się kontaktować poprzez formularz na stronie.

oznacz moderatorów

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@monik11519 Widzę, że ostatecznie udało Ci się dzisiaj zlecić wypłatę. Rozumiem więc, że problem został rozwiązany.

Natalia
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

monik11519
#7 Wielbiciel#

tak po wielu wiadomościach w końcu się udało, ale wciąż nie wiem co było przyczyną zatrzymania środków

oznacz moderatorów

kaliszaneczka-x
#15 Entuzjasta#

Znowu coś pozmieniali i wszystko się poplątało. Teraz np przy zmianie sposobu wypłat z codziennej na na żądanie trzeba robić przelew weryfikacyjny. Mąż leń patentowany od początku payu miał tam podpięte moje konto. I tak sporadycznie używał. Wczoraj chciał sobie zmienić wypłaty i zakończyło się to wycieczką do banku :). Ale nie ma tego złego... W końcu będzie mógł też przelewy24 aktywować.

oznacz moderatorów