Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Nie mogę wypłacić swoich środków. Widnieje szary przycisk.
PayU a może przelewy24., wyczyść przeglądarkę albo @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Przelewy mam aktywne, ale tam 0 do wypłaty. Tylko przez PayU. Nie wiem o co chodzi, męczę się z tym od piątku. Poprzednim razem tak nie miałam.
Skoro moderatorzy się nie odzywają, zapytaj tu: https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=4b9531bc-1c7f-488f-9b10-4a7888ea5bdf
Dziękuję. Męczę się z tym już od piątku. Nie mogę wypłacić swoich pieniedzy 😞
Juz wysłałam kilka wiadomości z zapytaniem o co chodzi, ale żadnej odpowiedzi nie otrzymałam.
A czat?
Na czacie pani mi napisała że nic nie może z tym zrobić. Muszę się kontaktować poprzez formularz na stronie.
@monik11519 Widzę, że ostatecznie udało Ci się dzisiaj zlecić wypłatę. Rozumiem więc, że problem został rozwiązany.
tak po wielu wiadomościach w końcu się udało, ale wciąż nie wiem co było przyczyną zatrzymania środków
Znowu coś pozmieniali i wszystko się poplątało. Teraz np przy zmianie sposobu wypłat z codziennej na na żądanie trzeba robić przelew weryfikacyjny. Mąż leń patentowany od początku payu miał tam podpięte moje konto. I tak sporadycznie używał. Wczoraj chciał sobie zmienić wypłaty i zakończyło się to wycieczką do banku :). Ale nie ma tego złego... W końcu będzie mógł też przelewy24 aktywować.