Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Komunikat:
Wskazany produkt posiada specyfikacje techniczną TecDoc, przypisz ją do oferty. Zaktualizuj dane produktowe w ofercie. |
Co w takim przypadku i jak mam to zrobić? Jak mam przypisać to do oferty? Nie widzę tego w formularzu? Ni z tego ni z owego zakończyliście mi 5 ofert sami i teraz nie mogę ich wznowić.........
@ProLsnienie Proszę, dodaj zrzut ekranu z formularza wystawiania z widocznym komunikatem. Zrzut powinien obejmować cały ekran wraz z paskiem adresowym przeglądarki, datą i godziną.
I mam to tutaj wrzucić? Po Po prostu klikam wznów i dostaję takie informacje. Wznawiam z listy zakończonych ofert. Skoro oferujecie funkcję to chyba wiecie jak ją włączyć?
Wskazany produkt posiada specyfikacje techniczną TecDoc, przypisz ją do oferty. Zaktualizuj dane produktowe w ofercie.
Jest jeszcze TecDoc na Allegro?
Nie mam pojęcia jak to zrobić i widzę że allegro też nie wie jak to zrobić, wkurza mnie to że kończą mi automatycznie oferty i ja o tym nie wiem a potem ich się nie da wznowić.
@ProLsnienie @SZYPRYT_Spolka połączyłam Wasze wątki, bo oferujecie ten sam produkt.
Zgłosiłam już ten problem do odpowiedniego zespołu, konieczne są poprawki po naszej stornie. Dam znać, gdy tylko otrzymam potwierdzenie, że zostały wprowadzone.
"Wskazany produkt posiada specyfikacje techniczną TecDoc, przypisz ją do oferty. Zaktualizuj dane produktowe w ofercie."
Ale dla tego produktu nie ma specyfikacji TecDoc.
Dlaczego zakończyliscie aukcję?
@ProLsnienie @SZYPRYT_Spolka spróbujcie proszę ponownie wznowić oferty.
Problem nie powinien się powtórzyć. Gdyby było inaczej, poproszę o informację!