Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Jak to jest w ofertami składanymi na aukcjach Allegro. Przyszło mi powiadomienie, że ktoś złożył ofertę na mojej aukcji. OK. Loguje się dzisiaj i oferty brak - jak gdyby nigdy nic zniknęła. Ani nikt nie zwrócił się z prośbą o wycofanie, ani żadnej informacji. Czy dzisiaj można bezkarnie wycofać sobie ofertę z licytacji? Allegro na to w żaden sposób nie reaguje?
Kupujący nie może sam wycofać swojej oferty w licytacji. Coś musiałeś pomylić.
Przedwczoraj przychodzi mail - oferta w twojej licytacji. Dzisiaj zaglądam na allegro wchodzę w sprzedaż i na wskazanej licytacji - ofert 0. Wczoraj była normalnie widoczna - ofert 1. Dzisiaj 0. Co mogłem pomylić?
Zdjęcia niewidoczne, ukryte, widzisz je tylko Ty.
Potwierdzenie złożenia oferty w moej licytacji
Może teraz będą widoczne - linki do uploadu ze zrzutami
OK, dziękuję za informację. Był to jakiś bot? 🙂
@la_nika Który punkt regulaminu pozwala na odwołanie oferty przez Allegro, złożonej przed zwieszeniem konta?
@kkzg mogę odpowiedzieć, że była to osoba, która działała niezgodnie z regulaminem 🙂
@xyz96 piszemy o tym w tym artykule, a jeżeli chodzi o punkt regulaminu to będzie to 6.6 "Propozycja zawarcia umowy ze Sprzedającym, złożona przez Licytanta, którego Konto zostanie zawieszone przed zamknięciem Licytacji, przestaje wiązać. Informacja o zawieszeniu Konta Licytanta jest uwidaczniana na stronie Licytacji".
Dzięki. Z jednej strony ok, ale z drugiej czasami powody zawieszenia konta są różne, jak było w moim przypadku. Gdzie raczej była nadgorliwość systemu chyba 😉
@la_nika Nie. Na podstawie tego punktu Allegro nie może odwołać oferty w licytacji, tym bardziej, że informacja o zawieszeniu konta nie jest widoczna na stronie licytacji.