anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Wygazanie usługi Pocztex

ROE_AUTO
#10 Popularyzator#

Dzień dobry,

Nie ukrywam, ze już trochę się pogubiłem w aktualizacjach informacji i chciałbym zapytać na jakim etapie jest proces wygaszania usług Pocztexu?

Czy wiadomo coś odnośnie tego czy nowy rodzaj przesyłek będzie brany pod uwagę jeżeli chodzi o przesyłki kurierskie z oznaczeniem Smart?

Pozdrawiam

Krzysztof

oznacz moderatorów
6 ODPOWIEDZI 6

mdrogeria
#21 Demiurg#

@ROE_AUTO Nowa usługa Pocztex-u hula już dawno , zmień sobie w ustawieniach dostawy zanim będzie za późno .

oznacz moderatorów

Client:94057046
#14 Krzewiciel#

@mdrogeria Chyba, że korzystasz z zewnętrznych aplikacji i integracji z Allegro gdzie to jeszcze w ogóle nie hula, bo im (Allegro) się w ogóle nie spieszy z tym. 

oznacz moderatorów

ROE_AUTO
#10 Popularyzator#

Wysłałem też zapytanie do opiekuna z Poczty Polskiej ale może ktoś z Was się orientuje czy nowe przesyłki Pocztex będą również zaliczały się do Smarta? Czy cena przesyłek ulega zmianie?

Pozdrawiam

Krzysztof

oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg#

@ROE_AUTO tak , zalicza się do smarta , cena się na razie nie zmieniła .

oznacz moderatorów

ROE_AUTO
#10 Popularyzator#

Jeszcze pytanko czy w cennikach allegro trzeba zmieniać opcję dostawy no nie widzę w opcjach dostawy Pocztex 2.0.

Co z przesyłkami z odbiorem w punkcie? Bo dziś próbując nadać paczkę przez Easyuploader z odbiorem w żabce wyskoczył mi błąd i musiałem nadać ją jako Pocztex Kurier 48.

Bez tytułu.png

oznacz moderatorów

ares_
#14 Krzewiciel#

@ROE_AUTO Nie wiem jak to wygląda przez Easyuploader ale w cennikach Allegro zmieniasz zgodnie z tym artykułem:

https://allegro.pl/dla-sprzedajacych/metody-dostawy-poczty-polskiej-informacje-dla-sprzedajacych-EY0...

oznacz moderatorów