Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry,
Nie ukrywam, ze już trochę się pogubiłem w aktualizacjach informacji i chciałbym zapytać na jakim etapie jest proces wygaszania usług Pocztexu?
Czy wiadomo coś odnośnie tego czy nowy rodzaj przesyłek będzie brany pod uwagę jeżeli chodzi o przesyłki kurierskie z oznaczeniem Smart?
Pozdrawiam
Krzysztof
@ROE_AUTO Nowa usługa Pocztex-u hula już dawno , zmień sobie w ustawieniach dostawy zanim będzie za późno .
@mdrogeria Chyba, że korzystasz z zewnętrznych aplikacji i integracji z Allegro gdzie to jeszcze w ogóle nie hula, bo im (Allegro) się w ogóle nie spieszy z tym.
Wysłałem też zapytanie do opiekuna z Poczty Polskiej ale może ktoś z Was się orientuje czy nowe przesyłki Pocztex będą również zaliczały się do Smarta? Czy cena przesyłek ulega zmianie?
Pozdrawiam
Krzysztof
@ROE_AUTO tak , zalicza się do smarta , cena się na razie nie zmieniła .
Jeszcze pytanko czy w cennikach allegro trzeba zmieniać opcję dostawy no nie widzę w opcjach dostawy Pocztex 2.0.
Co z przesyłkami z odbiorem w punkcie? Bo dziś próbując nadać paczkę przez Easyuploader z odbiorem w żabce wyskoczył mi błąd i musiałem nadać ją jako Pocztex Kurier 48.
@ROE_AUTO Nie wiem jak to wygląda przez Easyuploader ale w cennikach Allegro zmieniasz zgodnie z tym artykułem: