Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam. Środki zarezerwowane; nie wstawiałem ŻADNEJ kwoty a więc jest 0,00. Allegro poprzez w/w Przelewy 24 Allegro Finanse SAMOWOLNIE zablokowało zgromadzone tam środki jako "zarezerwowane". Takiej praktyki jeszcze nie spotkałem aby działać WBREW przyjętej UMOWIE.
Ja widziałam jak zapłaciłam za smarta na rok i w trakcie umowy zabrali mi wybór kurierów. Nie mają z tym problemu...
A tak na serio to nie masz jakiegoś zwrotu w toku i system na niego zbiera? Mam zwrot średnio raz na miesiąc - dwa więc tylko zgaduję...
Aktualnie - ZERO ZWROTÓW. Jak się jakieś pojawiają to reguluję z WŁASNEGO konta bankowego. UMOWA OBOWIĄZUJE a taka praktyka jest złamaniem zawartej Umowy.
Cześć, @nantri_01. Czy możesz podesłać zrzut ekranu z zakładki, w której widzisz, że zgromadzone środki są zarezerwowane?
Też nie mogłem wczoraj wypłacić środków z Przelewy24, trzy razy próbowałem i komunikat że anulowano zlecenie wypłaty.... ?
A teraz wypłaciło, może jakiś błąd był
Spróbuj teraz wypłacić, też tak miałem wczoraj i a teraz wypłaciłem bez problemu. Ogólnie te środki którem widnieją, nie są zarezerwowane, bo w rubryce zarezerwowane masz 0 zł
@nantri_01, na podesłanym zrzucie ekranu widać, że w wierszu ''Zarezerwowane'' przy każdym z operatorów płatności masz 0,00 zł. Nie zarezerwowaliśmy środków bez Twojego zlecenia.
Widzę, że próbowałeś wypłacić środki z P24, ale operacja się nie powiodła. Ma to związek z trwającą awarią, o której Natalia pisała tutaj.
U mnie to samo. Mam ustawioną automatyczną wypłatę od 20 zł. Nie wypłacili ani wczoraj ani też dzisiaj kwoty kilkuset zł.
Cześć, @ANDALO-BALETKI. W tej sytuacji rozwiązaniem jest ręczna wypłata środków.