Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
hej 🙂 wiecie moze moze jak wejsc z zakladke z mozliscia wyplaty srodkow ?
Niestety zakładka wypłaty środków jest znakomicie zakamuflowana i nieźle trzeba się naklikać, żeby w końcu gdzieś tam w gąszczu labiryntów dotrzeć. Myślę, że to celowe działanie:)
Dokładnie, dziś szukałem zakładki "finanse" jednak bezskutecznie. Nie da się wypłacić środków przez stronę www.
Trzeba odejść od allegro, bo coraz gorzej się dzieje.
@ramzes_dg, z tego, co widzę, 2.07.2021 r. udało Ci się zlecić wypłatę środków. 🙂
Dzień dobry. Czy wiecie może co może być przyczyną? Zleciłem wypłatę środków a gdy wejdę w środki i operacje to tej wypłaty tam nie ma? Co moze byś nie tak? Pierwszy raz mam taką sytuację. pozdrawiam
U mnie to samo. Infolinia przygląda się sprawie. Czekam na ich odpowiedź.
@onyx600, w zakładce Środki i historia operacji sprawdzisz historię operacji. Historia przypomina wyglądem listę transakcji na rachunku bankowym, jest ułożona w sposób chronologiczny. Zestawienie generowane z zakładki zawiera operacje, które miały miejsce między podanymi datami. Dodatkowo możesz zdefiniować filtry:
Więcej na ten temat znajdziesz w tym artykule. 🙂
U mnie to samo. Zleciłem wypłatę środków a gdy wejdę w środki i historię operacji to tej wypłaty tam nie ma? - nie mówiąc już o wypłacie. Co może być nie tak? Pierwszy raz mam taką sytuację.