Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam
Otrzymałem ostatnio od kupującego środki na konto i na przelewy24 mam te pieniądze, aczkolwiek przycisk Wypłać środki mam nieaktywny.
Dodam że przelewy24 jak i PayU są aktywne na koncie.
Zmieniałem także numer konta bankowego, aczkolwiek sprawdzałem z wyciągiem i wszystkie dane się zgadzaj.
Prowizje z Allegro także uregulowane.
CO może być tego przyczyną ?
Tu pytaj - np. przez opcję czatu: https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=1588cdd0-0680-4a7f-a68c-8e1864769ebb
Na koncie mogą być aktywne ale możesz nie mieć aktywnych wypłat, jeśli już wypłacałeś to zostaje opcja blokady dla bezpieczeństwa do puki nie wyślesz towaru masz zablokowane środki przed wypłatą 🙂
Tak już nieraz wypłacałem, ale na stary numer konta bankowego, po zmianie nr konta bankowego na nowy była to moja 1 sprzedaż i tak się stało.
Wysyłka byłą drogą elektroniczną... więc zaznaczyłem że wysłane co więcej mogę zrobić ?
A kiedy zmieniałeś nr konta bo przy zmianie tez blokują na chwilkę 🙂
Owszem napisałem do pomocy z linku od kolegi wyżej i miałem 24H blokadę... ale żadnej informacji o tym nie było, już mi ją zdjęli i wszystko działa
Czy wypłaciłeś już srodki z doknta przelewy 24 bo mam taki sam problem?
@ASO_BMW_LUBLIN Dokumenty, które przesłałeś nie są kompletne. W tej zakładce dołącz proszę wyszystkie potwierdzenia. W przypadku spółki cywilnej są to dowody osobiste lub paszporty wszystkich wspólników oraz oświadczenie o beneficjencie rzeczywistym.
Dzień dobry,
w piątek 2.10 nadałam przelew aktywujący konto PayU, jednak do dzisiaj nie zostało ono aktywowano, a środki są dla mnie niedostępne. Z kim musze się skontaktować lub jak długo czekać na aktywację?
Powinieneś jeszcze poczekać chwilę ale jak chcesz to zapytaj tu:https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=1588cdd0-0680-4a7f-a68c-8e1864769ebb&subjectId=4e2473d5-2...
@Frywolitkownia Aktywacja PayU trwa do trzech dni roboczych pod warunkiem, że dane osobowe konta Allegro są takie same jak dane konta w banku.