anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Wypłata PayU

Client:123422628
#7 Wielbiciel#

Witam, uzupełniłem dane do weryfikację tożsamości PayU. Minęły już dwa tygodnie i nadal nie ma żadnego wyniku tej weryfikacji. Z tego co widziałem taka weryfikacja trwa od 3 do 5 dni. Weryfikacja wypłat po przez przelewy24 została zatwierdzona natomiast wszystkie środki są przypisane do PayU. Z tego co czytałem to nie ma możliwości przelania pieniędzy pomiędzy PayU i Przelewy24. Proszę o pomoc bo chciałbym wypłacić swoje środki na konto bankowe, pozdrawiam

oznacz moderatorów
4 ODPOWIEDZI 4

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@Client:123422628 Czy wykonałeś dwa przelewy weryfikacyjne - osobno do operatora Przelewy24 i osobno do PayU?

Natalia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel#

@nat_not Z tego co widzę został wykonany przelew weryfikacyjny do operatora Przelewy24 a do PayU nie. Nie widzę opcji wykonana przelewu weryfikacyjnego do PayU w zakładce ustawienia wypłat na allegro. Mogę tyko przejść do formularza PayU potwierdzającego moja tożsamość, który jest uzupełniony.  

oznacz moderatorów

matt_rose
Moderator
Moderator

@Client:123422628 Czy mógłbyś proszę powiedzieć lub podesłać screen z tym co widzisz w formularzu potwierdzającym tożsamość PayU? Pamiętaj tylko, żeby nie pokazywać swoich danych, jedynie jak ten formularz wygląda.

Mateusz
   Moderator
oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel#

Formularz uzupełniłem więc wyświetla mi się teraz tylko to :

Potwierdzenie tożsamości

Nasz zespół weryfikuje teraz Twoje dane
O wyniku weryfikacji i odblokowaniu wypłaty środków powiadomimy Cię mailem na adres: mikolaj.e-comerce@o2.pl

Możesz bezpiecznie zamknąć tę stronę.

W formularzu podałem podstawowe dane takie jak imię, nazwisko, adres, numer telefonu, email, pesel i na samym dole formularza dołączyłem skan dowodu osobistego. 

oznacz moderatorów