anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Wypłata z payU

Client:37525408
#7 Wielbiciel#

Wypłaciłem środki przez payU 25.12.2020 o 2.50 i do tej pory nie dostałem żadnego przelewu. Nie wiem czy to przez święta. 29.12.2020

oznacz moderatorów
17 ODPOWIEDZI 17

TOBI421
#11 Animator#

Zapewne dziś otrzymasz środki , PayU funkcjonuje tylko w dni robocze.

oznacz moderatorów

Knowhere
#21 Demiurg#

@TOBI421 Nie PayU samo w sobie, tylko sesje elixir.

"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄

oznacz moderatorów

xyz96
#21 Demiurg#

@Client:37525408 Środki są przelewane do końca następnego dnia roboczego od zlecenia wypłaty, czyli dziś powinieneś otrzymać.

Jeżeli wypłata jest zlecona w dzień nieroboczy, zegar rusza pierwszego dnia roboczego.

oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel#

Jeszcze nic nie dostałem 😞

oznacz moderatorów

sophie-bunny
#13 Ambasador#

Z przyczyn technicznych w godzinach od 2:00 do 3:30 nie zlecisz wypłaty na żądanie z Allegro Finanse. Nie ma wypłaty - nie ma kasy na koncie.

oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel#

Ta wypłata została wysłana 25.12.2020 

oznacz moderatorów

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@Client:37525408 Wyjaśniam Twoją sprawę z odpowiednim działem. Kiedy będę wiedzieć więcej, odezwę się tutaj ponownie.

Natalia
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel#

Dziękuje 

oznacz moderatorów

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@Client:37525408  Dostałam informację o wstrzymaniu wypłaty, ponieważ konieczna jest weryfikacja danych osobowych na Twoim koncie.

Podobno otrzymałeś maila w tej sprawie od PayU. Znajduje się tam link do strony, na której możesz załączyć dokument tożsamości. Możesz to również zrobić w zakładce "Ustawienia wypłat", gdzie pojawiła się opcja "przejdź do PayU". 

Po pomyślnej weryfikacji, wypłaty będą aktywne. 

Natalia
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel#

Tylko tam już się wypłaciły i jest 0zł

oznacz moderatorów

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@Client:37525408 Ta wypłata została wstrzymana. Jeśli po akceptacji danych, nie otrzymasz tego przelewu, daj znać. 

Natalia
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel#

Przesłałem skan dowodu i podałem dane zgodne z kontem allegro. Zrobiłem przelew i dalej jest status w trakcie weryfikacji. Muszę zwrócić środki kupującym u mnie a nie mam jak. 

oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel#

Odrzucono moje dane poraz 4. Zawsze wypłacałem i nie było problemu. Kto odda teraz pieniądze kupującym jak ja nie mam. 

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@Client:37525408 skonsultowałam Twoją sprawę. Weryfikacja nie przeszła pomyślnie, ponieważ przesłane przez Ciebie zdjęcie dowodu nie należało do właściwej osoby, ponadto do wypłat jest podany inny rachunek bankowy, niż ten z którego dokonano przelewu weryfikacyjnego. Numer konta do wypłat to: 82***6577, a przelew weryfikacyjny wykonano z rachunku: 33***0805. 
Prześlij proszę ponownie zdjęcie dowodu właściciela konta oraz dokonaj przelewu weryfikacyjnego z odpowiedniego konta.

Monika
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel#

Robiłem to z konta do wypłaty wcześniej i również rozpatrzono negatywnie 

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@Client:37525408 żeby weryfikacja przeszła poprawnie muszą być spełnione oba warunki - zdjęcie odpowiedniego dowodu i przelew weryfikacyjny z odpowiedniego banku.

Monika
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

xyz96
#21 Demiurg#

@nat_not  Przecież miał aktywne wypłaty 😄 Gdyby nie miał, nie wypłaciłby. Oj, te weryfikacje nawet po wypłatach. Gdzie to jest napisane w regulaminie? Oczywiście znajdziesz jakiś niejednoznaczny zapis, ale tym sposobem na wszystko inne też znajdziesz wątpliwe wytłumaczenie.

oznacz moderatorów