anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Wypłata z PayU

MAMY ROZWIĄZANIE!
iceluk
#7 Wielbiciel#

Mimo wielokrotnego wpłacania 1 zł na konto , Nadal nie mogę wypłacić pieniędzy co się dzieje >??????

oznacz moderatorów
34 ODPOWIEDZI 34
xyz96
#21 Demiurg#

Dane osobowe konta Allegro muszą być takie same jak konta w banku. Jeśli czymś się różnią, weryfikacja nie przebiegnie pomyślnie.

oznacz moderatorów
iceluk
#7 Wielbiciel#

Konto jest to samo , prowadzę konto na allegro od kilkunastu lat i dopiero teraz mam problem

oznacz moderatorów
LEW433
#21 Demiurg#

@iceluk A czy weryfikacja przebiegła pozytywnie?Dane konta muszą być takie same.

oznacz moderatorów
iceluk
#7 Wielbiciel#

od Dobrych kilku dni w toku !

oznacz moderatorów
WREDZIA-W1
#21 Demiurg#

@iceluk A zwracają Ci chociaż te złotówki?

Ula

Ula
oznacz moderatorów
iceluk
#7 Wielbiciel#

tak 🙂

oznacz moderatorów
ACCURON
#13 Ambasador#

ma byc 1.01zl

oznacz moderatorów
cloudcloud
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@iceluk widzę, że nie przesłałeś nam skanu/zdjęcia dowodu w celu weryfikacji. Zrób to, a konto zostanie odblokowane.

Klaudia
   Były Moderator
oznacz moderatorów
iceluk
#7 Wielbiciel#

jest plik u was wysłany 23.07.2020

Dostarczony , to czego jeszcze potrzebujecei ?

oznacz moderatorów
cloudcloud
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@iceluk tak, jak pisałam nie ma odpowiedzi na naszego ostatniego maila do Ciebie. Odszukaj ją na poczcie i odpowiedz. 

Klaudia
   Były Moderator
oznacz moderatorów
iceluk
#7 Wielbiciel#

Przykro mi ale nie mam @ proszę o odp. jeszcze raz !

oznacz moderatorów
iceluk
#7 Wielbiciel#

Moje dane są weryfikowane od dłuższego czasu !!! Mam dość czekania za swoimi pieniędzmi !!! Jestem z allegro od kilkunastu lat ale wydaje mi się że są to ostatnie dni !!! Skan dowodu macie dawno przesłany !!! Mój stan Flustracji sięgnął zenitu !!!!!!!!!!!!!

oznacz moderatorów
Knowhere
#21 Demiurg#

@iceluk "Mój stan Flustracji sięgnął zenitu !!!!!!!!!!!!!" - to widać😁

"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄

oznacz moderatorów
Client:45729182
#2 Obserwator#

Witam. Aktualizowalem nr konta bankowego i mam ten sam problem. Ile można czekać na przelew ? 🙄 Co do danych, to czy email też musi być taki sam z allegro co w banku ?

oznacz moderatorów
_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@Client:45729182 Nie. dane konta bankowego, z którego wykonałeś przelew muszą być takie same jak na koncie Allegro. Jak długo czekasz na weryfikację? 

Ola
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów
#2 Obserwator#

Od wczoraj, a pilnie potrzebuje pieniądze. Da się to jakoś przyspieszyć? Takie same dane

oznacz moderatorów
_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@Client:45729182 Według moich informacji dokumenty dołączyłeś dzisiaj po północy. Niestety nie mam możliwości, aby przyspieszyć weryfikację, która w przypadku PayU trwa do 3 dni roboczych, natomiast jeśli chodzi o Przelewy24 to 5 dni roboczych. 

Ola
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów
#2 Obserwator#

Tak, bo znalazłem temat bo nie wiedziałem że do PayU dokument też potrzebny bo nie jest napisane. Okej tyle dobrze że krócej, a jeśli było płacone te 1.01 blikiem to nie przeszkadza w niczym ? Po przekierowaniu na stronę banku miałem taką możliwość 

oznacz moderatorów
_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@Client:45729182 Metoda płatności nie ma wpływu na czas weryfikacji, więc możesz być spokojny. Pozostaje tylko cierpliwie poczekać 🙂 

Ola
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów