Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Po sprzedaży przedmiotu próbowałem przelać należność z Allegro na swoje konto, ale to się nie udało, bo zapomniałem że miałem stary numer konta, dlatego należność znów wróciła na moje konto na Allegro. Dlatego zmieniłem nr. konta na nowe. Poproszono mnie o wysłanie przelewu na 1.01 zł, przelew już dawno wysłałem. Wysłałem również skan dowodu osobistego. Czekam i czekam a mi ciągle pokazuje że wypłaty nieaktywne, konto w weryfikacji. Trwa to już około 2 tygodni. Jak jest tego przyczyna ?
A po co nowa weryfikacja, wystarczy zmienić nr konta i wówczas masz dzień blokady, zapytajmy : @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@SZ.MAREK Dołącz proszę w tej zakładce, skan lub czytelne zdjęcie brakującej strony dowodu tożsamości, ponieważ otrzymaliśmy od Ciebie tylko jedną z potrzebnych stron.
Poszła druga strona dowodu.
@SZ.MAREK Dziękuję, gdyby jutrzejszego popołudnia weryfikacja wciąż trwała, daj proszę tutaj znać ponownie. Będziemy działać.
Dobra, ok.
Dostałem dziś maila "Twoje dane do wypłaty zostały zaakceptowane", ale kafelek z napisem "Wypłać dostępne środki" jest nadal nieaktywny. Środki PayU nadal są w trakcie weryfikacji. Przelew na 1,01 zł już dawno wysłałem, więc nie wiem co nadal jest nie tak ?
@SZ.MAREK Czy wykonałeś już przelew weryfikacyjny także do PayU? Wypłaty są aktywne na Twoim saldzie w Przelewach24, ale środki do wypłaty znajdują się właśnie na koncie PayU.
@SZ.MAREK Dostałam już potwierdzenie, że do poprawnej weryfikacji wypłat przez PayU na Twoim koncie musisz wykonać przelew weryfikacyjny w tej zakładce.