Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam
Ktoś zakupił przedmiot, poprzez Allegro lokalnie nie wyświetlało się nic poza info że nadaj przesyłkę (powinno być okienko nadaj, rozmiar itd plus generuj list na przesyłkę)
Wysłałem samodzielnie poprzez InPost, już jest nawet dostarczona, ale Allegro jej nie widzi. Krzyczy bym nie zapomniał jej nadać. Gdzie to odhaczyć że już wszystko się odbyło???
@mcchmielewscy Skonsultuję tę sprawę i wrócę z odpowiedzią.
@N_Nitka28 możesz pokazać ten "obrazek"🤔
@mcchmielewscy jak wysłałeś poza Allegro, to musisz "ręcznie" podać nr. przesyłki, bo niby skąd oni mają wiedzieć , ze wysłałeś🤔
Mam podac ręcznie nr przesyłki komu ? Kupujacy towar otrzymał,wiec nie będzie miałczał, z kolei nie chcę nieporozumień bo świadomy jestem ze system Allegro nie widzi nadanej przesyłki bezposrednio przez InPost. Z drugiej strony bym tego nadania tak nie zrobił,ale w Allegro Lokalnie nie było opcji nadania - byłem przekonany,ze z powodu takiego,iz wartość zakupu jest ponizej Smarta
@mcchmielewscy sorki, nie zauważyłem , że to lokalnie, w normalnym można dodać numer przesyłki
@mcchmielewscy Wracam z odpowiedzią. Na Allegro Lokalnie nie ma funkcjonalności dodawania numeru paczki (tak jak jest w Allegro.pl). Jeśli ją wysłałeś samodzielnie warto, żebyś przekazał numer do śledzenia klientowi. Jeżeli będziesz miał następne problemy z nadaniem przesyłki na Allegro Lokalnie, skontaktuj się z nami przez formularz i wyślij zrzuty ekranu.
Spokojnie Kupujacy towar ma w garści, bardziej martwiłem sie ze system Allegro widzi przesyłkę jako nie nadaną,i będą konsekwencje 😞
@N_Nitka28 a może Ty wiesz dlaczego Twoja odpowiedz jest zaznaczona jako rozwiązanie, a ja dostaje taka wiadomość🤔, czy nasze konta są powiązane 😁
Cześć, @KOGIEL_T. Najpewniej wcześniej Twoja odpowiedź została oznaczona jako rozwiązanie, a po chwili oznaczenie zostało zdjęte z Twojego komentarza - stąd takie powiadomienie 🙂
@MiMary pewnie tak, tylko, że ja tych powiadomień mam mnóstwo😁 i za każdym razem, to nie moja odpowiedz jest rozwiązaniem😂
@KOGIEL_T, jeśli trafi Ci się kolejne takie powiadomienie, to koniecznie daj znać! 😊
@MiMary spoko, ja nie potrzebuję tych "punktów" , ale to jest irytujące😉 jak będzie kolejne info dam Ci znać
@MiMary widzę, że szybko działasz, teraz już nie mam żadnych powiadomień😂, ale zrzuty ekranu mam 😉