Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam,
popełniłem błąd i wysłałem dwóm kupcom produkty cyfrowe w postaci klucza do gry jeszcze przed opłatą zamówienia. Jest możliwość zażądania zwrotu niewykorzystanego klucza? Czy mam się pogodzić z utratą zainwestowanych pieniędzy?
Pozdrawiam
@Bestkeyshop możliwość jest zawsze, ale wiadomo, że wszystko zależy od klienta. Jak jest uczciwy zapłaci, a jak nie to oleje. niestety trzeba być czujnym, a ostatnio na allegro to jest plaga - wyłudzanie produktów cyfrowych. Było już sporo wątków w tym temacie.
@BestkeyshopMożesz tylko liczyć na uczciwość kupujących
Dlaczego wielu sprzedawców wysyła produkty cyfrowe bez wpłaty, a niemal nikt nie wysyła zwykłych przedmiotów bez wpłaty? Postępuj tak, jakbyś wysłał telefon bez wpłaty - zgłoś na policję wyłudzenie.
Hahaha, jakie wyłudzenie ? Jak ktoś wysłał klucz przed wpłatą to jego problem a nie żadne wyłudzenie.
@batcavee16 nie zapominaj, że kupujący ma obowiązek dokonania zapłaty a jeśli tego nie zrobi sprawa może znaleźć swój finał nawet w sądzie a wtedy wyjdzie go to na pewno drożej.
@batcavee16 Mylisz się. Wykorzystanie czyjegoś błędu w celu przywłaszczenia jest karalne. Po drugie, zawarto transakcję, z której należy się wywiązać
@Bestkeyshop Zgłoś nam tę sprawę przez formularz. Sprawdzimy czy jesteśmy w stanie pomóc.
Powiem Ci, że uśmieszek ironiczny u mnie się pojawił. Poważnie wysłałeś komuś klucz bez otrzymania wpłaty?