Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Nie mogę wystawiać ofert, pokazuje błąd
"Wystąpił błąd - Oferta nie posiada ceny dla rynku bazowego."
Jakiś pomysł?
Potwierdzam, dokładnie ten sam komunikat pojawia się przy próbie wystawienia aukcji
Potwierdzam, ten sam błąd
Zgłosiliśmy problem na czacie z pracownikiem, poszło zgłoszenie do działu technicznego, czekamy 😑
również zrobiliśmy tak samo i czekamy byle szybko ogarnęli temat
u nas przy licytacjach bez kup teraz wyskakuje ten błąd, jednak jeśli ustawię kup teraz plus licytacja od 1zł działa prawidłowo
.
dokładnie, też bazujemy na licytacjach i jest problem, próbowaliśmy opcji samego Kup teraz i też nie poszło, kombinacji dwóch nie próbowaliśmy.
na czacie allegro odpisało że muszę podawać cenę plus licytacja. Mam nadzieję, że to błąd... nie kojarzę informacji o takich zmianach
Jeśli tak miałoby się stać to jednym słowem katastrofa.... zmiany dla licytacji śledzimy w miarę na bieżąco, też nie kojarzę by był taki komunikat....
nie kojarzę takich zmian, ale znając allegro już chyba nic mnie nie zaskoczy
zrobiłam trochę na około i działa, wystawiłam z licytacją od 1zł i kup teraz 200, edytowałam aukcję na samą licytację i wyszła...
ooo dzięki za wskazówki, pokombinuję 😊
działa faktycznie lepsze to niż bezczynnie siedzieć, mądra pomocna rada 🙂 ! miłej pracy wszystkim życzę
allegro już działa ale mam jeszcze inne pytanie(założę nowy temat) jako sprzedający w formie licytacji może też macie takie doświadczenia.