Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Przy próbie wygenerowania etykiety pokazuje mi się błąd i komunikat, żeby poprawić dane ale wszystkie są poprawne. Jak ewentualnie sprawdzić czy wybrane paczkomaty są dostępne? (bo czytałam tu na forum, że to może być przyczyna błędu).
Z góry dziękuję za odpowiedź!
Są dwie możliwości>błąd w adresie, przecinek odstęp itd alb paczkomat jest nieczynny. Spróbuj skontaktować się z kupującym czy może podać inny paczkomat.
@koczwipl, numer telefonu punktu nadania przesyłki jest nieprawidłowy. Zawiera frazę "(dzwonićrano)"
Niektórzy widzą więcej.😎
Cześć, to chyba nie jest przyczyna, bo gdy edytuję numer to tej frazy tam nie ma. Jak gdyby została wybrana przy ogólnie na profilu, jako opcja, w jakich godzinach można dzownić. Ale jeszcze dokładnie sprawdzę
Usunęłam numer z konta głównego, ale gdy generuję etykietę w allegro lokalnie to ta fraza nadal się wyświetla przy numerze telefonu 😕 Nie wiem, jak inaczej ją usunąć
@koczwipl, może usunę tę etykietę i spróbujesz stworzyć ją od nowa?
Spróbujmy 😉
Spróbujmy Maju, daj proszę znać gdy ją usuniesz a ja spróbuję wygenerować nową
@ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_ Czy mogłabym prosić o pomoc z generowaniem etykiety? chciałabym jak najszybciej wysłać paczkę kupującemu. Czy możecie proszę spróbować usunąć etykietę a ja spróbuję wygenerować ją ponownie? Bardzo dziękuję!
@koczwipl Twoje zgłoszenie zostało wczoraj przekazane do zespołu technicznego. W tej sytuacji muszę Cię prosić o cierpliwość.
Dobrze, dziękuję za odpowiedź Natalia!
@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_ Hej, hej czy macie może jakąś informację z działu technicznego? 😉 Może jest coś jeszcze co sama mogłabym zrobić, czytałam, że czasami trzeba wybrać inny paczkomat (u wysyłającego lub kupującego).
@koczwipl zostało założone zadanie, ale jeszcze nie otrzymaliśmy informacji co jest przyczyną problemu i jak go rozwiązać, więc muszę poprosić Cię jeszcze o cierpliwość. Gdy tylko dowiem się czegoś w tej sprawie, dam znać!
AKTUALIZACJA 26.09.2022:
Problem został rozwiązany i nie powinien już się powtórzyć.
Hej, w międzyczasie udało mi się wygenerować etykietę