Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry chcę wystawić nowa ofertę, po wpisaniu producenta oraz osoby odpowiedzialniej i instrukcji mimo wszystko pojawia się komunikat
"Wystąpił błąd - Producent odpowiedzialny jest obowiązkowy dla każdego produktu w ofercie"
@tagaja wyślij proszę zrzuty z całego ekranu z widocznym komunikatem. Proszę, żeby na zrzucie była widoczna data i godzina.
Zrzuty ekranu możesz wysłać na adres spolecznosc@allegro.pl a treści wiadomości wklej proszę link do tego wątku.
wysłałam scr
@tagaja na podanym zrzucie ekranu pole DODAJ PRODUCENTA jest nadal puste, możliwe, że lista się nie odświeżyła.
Oprócz dodania go do swojej bazy powinieneś także dodać producenta do swojej oferty:
Mamy ten sam problem, nie możemy wystawiać ofert. Ile razy nie zaktualizuje to i tak błąd
@TESTEROMANIAK-PL A zrobiłeś wszystko tak jak napisał Grzesiek?
Tak, żadnej nowej oferty nie możemy wystawić. Dodaję producenta i osobę odpowiedzialną, aktualizuj i nic.
Wystąpił błąd - Producent odpowiedzialny jest obowiązkowy dla każdego produktu w ofercie
@TESTEROMANIAK-PL Okej- wyjaśniam sprawę.
Dziękuję, ticket zgłoszenie nr "53559193" nikt mi nie odpowiada od 3 dni. Kontakt się urwał po wysłaniu screena .Także mam nadzieję, że tutaj szybciej coś się wyjaśni.
@TESTEROMANIAK-PL Ja tak samo czekam na informację i nie jestem w stanie określić kiedy je otrzymam. W razie co ponagliłam też Twoją sprawę nr 53559193.
@TESTEROMANIAK-PL Widzę, że sprawa trafiła już do odpowiedniego zespołu, gdzie jest weryfikowana. Proszę Cię o cierpliwość.
Mam ten sam problem, nic nie można wystawić ;/
@PetiteDame czy otrzymujesz ten sam komunikat błędu?
tak
@PetiteDame zweryfikuję sprawę i wrócę do Ciebie z informacją.
U nas było podobnie. Mamy dwa konta. Będąc zalogowanym na głównym ten błąd pojawiał się kiedy wystawialiśmy na tym drugim. Trzeba było się przelogować. Wtedy lista producentów "wróciła".
Dziękuję za podpowiedz, ale u nas to nie działa. Czekamy dalej na odpowiedz allegro.
@TESTEROMANIAK-PL Nie korzystasz przypadkiem z kont powiązanych w tym przypadku?
Widzę, że konto jest powiązane z innymi. Na tym, z którego piszesz, masz zdefiniowanych producentów, a na pozostałych dwóch nie masz ani jednego.
Jeśli wystawiasz ofertę, na innym koncie niż jesteś zalogowany, to będziesz miał producentów tylko z tego konta, na którym wystawiasz oferty.