anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dodanie do opisu aukcji informacji o preferowanej metodzie wysyłki

MAMY ROZWIĄZANIE!
nortimj
#9 Pomysłodawca#

Czy mogę dodać do opisu przedmiotów w moich aukcjach informację, że preferowana przeze mnie metoda wysyłki to np. paczkomat i w tym przypadku wysyłka następuje zazwyczaj szybciej niż w pozostałych metodach?
Paczkomat mam rzut beretem od domu (a dokładniej 3). W pozostałych przypadkach muszę jeździć do pobliskiej miejscowości. Zamawianie kuriera to wyrzucanie pieniędzy przy moich ilościach.
@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_ 

oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5
_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@nortimj nie, nie ma takiej możliwości i dodania takiej informacji dla poszczególnej metody dostawy. 

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów
nortimj
#9 Pomysłodawca#

@_HolaOla_ nie to miałem na myśli. Mówiąc o dodaniu do opisu mówiłem o opisie przedmiotu który ja dodaję. Nie chodzi mi o żadną funkcjonalność allegro. Bardziej zastanawiam się czy z powodu dodania do tekstu informacji że preferuję paczkomat to taka aukcja nie zostanie zablokowana z powodu naruszenia jakiegoś tam punktu regulaminu.

oznacz moderatorów
_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@nortimj jeśli dodasz taką informację do opisu przedmiotu to dokładnie tak będzie. Twoja oferta zostanie zakończona, ponieważ opis przedmiotu może dotyczyć wyłącznie oferowanego produktu. 

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów
nortimj
#9 Pomysłodawca#

On będzie dotyczył oferowanego przedmiotu a dokładniej jego wysyłki 🙂
Ale rozumiem i przyjmuję do wiadomości.

oznacz moderatorów
mdrogeria
#21 Demiurg#

@nortimj w zakładce ,,dostawa ,, Masz obszar ,,

,,,Dodatkowe informacje od sprzedającego........ale w żaden sposób nie wpływa to na wybór klientów , no i w zakładce ,, o sprzedającym ,, tego niestety nikt nie czyta .
oznacz moderatorów