anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dodanie do opisu aukcji informacji o preferowanej metodzie wysyłki

MAMY ROZWIĄZANIE!
nortimj
#11 Animator

Czy mogę dodać do opisu przedmiotów w moich aukcjach informację, że preferowana przeze mnie metoda wysyłki to np. paczkomat i w tym przypadku wysyłka następuje zazwyczaj szybciej niż w pozostałych metodach?
Paczkomat mam rzut beretem od domu (a dokładniej 3). W pozostałych przypadkach muszę jeździć do pobliskiej miejscowości. Zamawianie kuriera to wyrzucanie pieniędzy przy moich ilościach.
@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_ 

oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5
_HolaOla_
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@nortimj nie, nie ma takiej możliwości i dodania takiej informacji dla poszczególnej metody dostawy. 

Ola
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów
nortimj
#11 Animator

@_HolaOla_ nie to miałem na myśli. Mówiąc o dodaniu do opisu mówiłem o opisie przedmiotu który ja dodaję. Nie chodzi mi o żadną funkcjonalność allegro. Bardziej zastanawiam się czy z powodu dodania do tekstu informacji że preferuję paczkomat to taka aukcja nie zostanie zablokowana z powodu naruszenia jakiegoś tam punktu regulaminu.

oznacz moderatorów
_HolaOla_
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@nortimj jeśli dodasz taką informację do opisu przedmiotu to dokładnie tak będzie. Twoja oferta zostanie zakończona, ponieważ opis przedmiotu może dotyczyć wyłącznie oferowanego produktu. 

Ola
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów
nortimj
#11 Animator

On będzie dotyczył oferowanego przedmiotu a dokładniej jego wysyłki 🙂
Ale rozumiem i przyjmuję do wiadomości.

oznacz moderatorów
mdrogeria
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@nortimj w zakładce ,,dostawa ,, Masz obszar ,,

,,,Dodatkowe informacje od sprzedającego........ale w żaden sposób nie wpływa to na wybór klientów , no i w zakładce ,, o sprzedającym ,, tego niestety nikt nie czyta .
oznacz moderatorów