Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
w komputerze są wysoko plasowane, zaś z pozycji aplikacji w telefonie są albo na końcu wyszukiwanej frazy, albo w ogóle się nie pojawiają. Jestem sprzedawcą nie firmowym. czy to normalne? Na pierwszych kilkunastu , lub kilkudziesięciu miejscach są niepromowane chińskie oferty. Nie są ani najtańsze i mają wydłużone dostawy.
Teraz to nie wystarczy że ty promujesz, duży zawsze będzie z przodu.
Cześć. W każdej z opcji sortowania (np. od najtańszej) najpierw wyświetlamy listę promowanych ofert, a przed nią dwie oferty sponsorowane (Allegro Ads). Płatne wyróżnione oferty mogą pojawiać się też pojedynczo wśród dalszych wyników wyszukiwania. Mają one etykietę „Oferta sponsorowana” lub pogrubiony tytuł i niebieskie podświetlenie tła. Kolejność ofert w wynikach wyszukiwania ciągle ulega zmianie. Pozycjonowanie Twojej oferty może być różne, nawet w ciągu jednego dnia.
problem nie polega tylko na pozycjonowaniu, wielu produktów które wystawiłem i promowałem w aplikacji na telefon nie ma w ogóle. Wystawiłem dwa różne zegarki jednej firmy pod tym samym tytułem, jeden jest na ostatnim miejscu za wszystkimi chińskimi ofertami bez promocji, a drugiego nie ma wcale.
@artbeco Proszę, podaj numery ofert, o których mówisz i wskaż frazy, po których wyszukujesz oferty.