Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Prosze o kontakt telefoniczny pod nr tel [edycja] ponieważ mam problem z wystawieniem aukcji a temat jest pilny.
Dziękuje i pozdrawiam
@Inzynier93 Nie oddzwaniamy po napisaniu zgłoszenia w społeczności. Możesz opisać swój problem w tym wątku.
Niepoprawna wartość parametru EAN/ISBN/ISSN dla produktu w ofercie.
Co mam wprowadzić w tym miejscu? co to jest ISBN ISSN ? Skad mam to wziąć przy wystawianiu zwykłej płyty?
@Inzynier93 nie ma stworzonego produktu związanego z twoim przedmiotem? Co to za pyta? Ewentualnie wystaw na lokalnie.
Pro8lem vinyl art brut 2, nie ma w sugerowanym.
Kupujący chce kupic poprzez Allegro pay po
a czy mozecie mi szybciej pomoc?
Muszę rozwiązać problem jeszcze dzisiaj
Problem dalej jest nie rozwiązany, czy może ktoś jakoś mi pomóc? ...
Cześć, @Inzynier93. Proszę, wskaż numer oferty oraz jej kategorię i podeślij zrzut ekranu z widocznym komunikatem błędu.
16295841436 numer ofert
@Inzynier93, proszę jeszcze o info w jakiej kategorii próbujesz wystawić ofertę.
Tylko taka wyskoczyla mi podobna w tym dziale co ja chce plyte wystawic, nie wiem dlaczego to wszystko jest tak skomplikowane i nie moge wystawic ogloszenia od zera tylko na bazie ofert ktore juz są.
Do tego kontakt z Państwem jest jaki jest, tzn musimy sobie tutaj pisać i dalej to się wydłuża czasowo zamiast załatwić sprawę poprzez infolinię
@Inzynier93, czy to ten produkt? Jeśli tak, to znajdziesz go w naszym Katalogu. Wystarczy, że podczas wystawiania oferty wpiszesz najpierw kod EAN tego produktu w wyszukiwarce. Wtedy pojawi się propozycja produktu do wyboru.
Bez kodu EAN możesz wystawić ofertę jedynie na Allegro Lokalnie.
Proszę Pani chce wytawić inną płytę
Art Brut 2
Zespół PRO8LEM
Płyta winylowa
skąd mam wiząć ten kod EAN do niej ? albo jaki powinienem dopasować?
Jezu dziekuje za pomoc, wreszcie konkretnie. Czyli ten kod to kreskowy miał być. Dzieki wielkie, dopiero Ty mi pomogłeś
@Inzynier93, kod EAN znajdziesz na opakowaniu produktu, pod kodem kreskowym. Możesz go również znaleźć na stronie producenta towaru.
https://allegro.pl/oferta/pro8lem-art-brut-2-16295841436
A tutaj jak ustawić opcje płatności przez Allegro Pay?
czy muszę tą funkcję aktywować mimo że sprzedaje produkt ?
@Inzynier93 Na to czy w ofercie będzie dostępna opcja płatności Allegro PAY decyduje samo allegro. Jako sprzedający nie masz na to żadnego wpływu.
@Inzynier93 Ty nic nie musisz robić. Allegro Pay jest dostępne w ofertach sprzedających, którzy posiadają aktywne konto firmowe lub zwykłe (z wyłączeniem konta Junior), a w przypadku kont firmowych mają działalność gospodarczą zarejestrowaną w kraju, który należy do Europejskiego Obszaru Gospodarczego (EOG). Allegro Pay jest dostępne niemal we wszystkich kategoriach na Allegro. Kategorie wyłączone z usługi znajdziesz poniżej w tym artykule. Oferta, którą podesłałeś jest już zakończona.