Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam , jestem początkujący więc proszę o poradę , wystawiam sporo znaczków pocztowych ,każdy osobno ma zdjęcie lecz opis i tytuł taki sam np.,, stary znaczek niemcy ,, i zdjęcie czy jest możliwość wystawienia np. 50 ofert z takim samym opisem i tytułem lecz aby zdjęcia załadowały sie z foldera każde inne ? z góry dziękuję za pomoc
@BULIUSSS Konsultuję tę kwestię z odpowiednim zespołem. Proszę Cię o chwilę cierpliwości. 🙂
Udało się ustalić jakieś rozwiązanie ? pozdrawiam 🙂
@BULIUSSS Wracam z informacjami w zastępstwie Wiktorii.
Zakazane jest publikowanie więcej niż dwóch ofert dotyczących tego samego przedmiotu z parametrem stan “Nowy” w ramach tej samej podkategorii, niezależnie od liczby posiadanych kont. Aby oferty zostały uznane za powielone muszą mieć takie same: tytuły, ceny, parametry (w tym numery EAN), miniaturki.
Jeżeli w Twoich ofertach zdjęcia, tytuły, poszczególne fragmenty opisu będą inne, nie powinno być problemu.
@BULIUSSS ale znaczki mają nominały roczniki, najlepiej sprawdź w katalogu np. numery i tak wystawiaj, jak ktoś szuka konkretnego znaczka zna jego numer, łatwiej znajdziesz chętnego 🙂