Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry,
Wszystkie paczki które są do wysyłki kurierem DHL wyskakują z błędem: error.common.processing
Jeszcze w piątek wszystko działało i wysyłałem tą metodą. Dane adresowane nie wymagają edycji, sprawdziłem że wszystko jest w porządku. Czy możecie proszę sprawdzić jaki jest problem - z tego co widzę to zazwyczaj jest to problem po stronie Allegro? @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Pozdrawiam serdecznie,
@POLSKIE-MONETY Cześć. 🙂 Czy możesz mi podać konkretny numer zamówienia, podczas którego próby nadania pojawia się taki komunikat? Sprawdzę, co się dzieje
wyskakuje mi tenże problem przy generowniu listu z wysyłką do Polski. Proszę o pomoc
@Pneumatix Dzięki za sygnał, poproszę o przykładowy numer zamówienia, którego dotyczy problem.
Cześć numery zamówień z wysyłką DHL:
baaff9a2-a00c-11ed-8d30-cdb86ca16c27
97ebda12-9e1d-11ed-bbcd-713b1c7ab7c3
Pozdrawiam serdecznie
Mam dokładnie ten sam problem, a klient poprosił o szybką przesyłkę więc zależy mi na czasie. Dokładnie chodzi mi o zamówienie nr 31117650-a071-11ed-8813-d5052aaf27fb .
@POLSKIE-MONETY @BRYMOREX @Pneumatix Spróbujcie teraz nadać swoje paczki, już wszystko powinno być okej 🙂
Niestety mamy 3 paczki i problem ten sam "
Błąd przetwarzania
Kod pocztowy punktu nadania przesyłki jest niedostępny"
26-600 kod pocztowy Naszej firmy w Radomiu.
@BRYMOREX W tym przypadku komunikat wskazuje na inny problem. Prześlij mi zrzuty ekranu z adresem punktu nadania przesyłki na spolecznosc@allegro.pl. W wiadomości załącz link do tego wątku i wrócę do Ciebie z odpowiedzią.
@BRYMOREX Zgodnie z wyszukiwarką kodów Poczty Polskiej (https://kody.poczta-polska.pl/#/result) prawidłowy kod pocztowy dla tego adresu to 26-612. Popraw kod i spróbuj nadać paczkę 🙂
klient szybciej zrezygnował z zakupu i wybrał innego spedytora.
Dziękuję za informację,
Czy możesz dać na feedback jaki był powód nie działania WzA dla przesyłek DHL ?
Pozdrawiam,
@POLSKIE-MONETY System DHL zaczął zwracać nam błędy, ale niestety nie znam szczegółów sprawy. Na ten moment nie rejestrujemy już takich sytuacji.
Wysłałem na miala screeny. Niestety cały czas nie działa nadawanie po naszej stronie.
@BRYMOREX Czy poprawiłeś kod pocztowy na 26-612?
Działa. Dziękuję za pomoc ! IHHAA
Witam, również mam problem z nadaniem przesyłki DHL z tym, że za granicę. Przy generowaniu etykiety do zamówienia 13627aa0-a175-11ed-8e8c-2bc10dab9036 pojawia się komunikat " Błąd przetwarzania. Minimalne wymiary paczki to 15 x 11 x 1 cm." Wymiary wpisane prawidłowe, niestety jakakolwiek zmiana nic nie daje. Proszę o pomoc.
@Moniaw5 Do jakiego kraju próbujesz nadać to zamówienie?
do Słoweni
@Moniaw5 Podaj mi proszę jeszcze login konta, na którym doszło do sprzedaży tego zamówienia i z którego próbujesz nadać tę przesyłkę.