Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam,
jestem początkującym sprzedawcą. Mam pytanie, gdyż sprzedaje przez allegro materiały budowlane i zastanawia mnie jedna kwestia. Wystawiam produkt w wiadrach 25kg, wiadomo wysyłka smart itp. Ale co w przypadku gdy mój klient zakupi 10-15 wiader? Czy każde wiadro wysyłam oddzielnie, czy robię wysyłkę paletowa? Jak wtedy skonfigurować taką przesyłkę, aby z automatu rozróżniało koszta przesyłki w przypadku gdy klient doda 1 wiadro, a jak doda 15?
@Client:103883247 W tym artykule znajdziesz informacje jak tworzyć i edytować cenniki dostawy. Jeśli zdecydujesz się dodać różne cenniki do swoich ofert, koniecznie zapoznaj się również z zasadami ich łączenia, gdy klient dokona zakupu w kilku Twoich ofertach.
@nat_not nie wiem czy wiesz, ale w TYM artykule który podałaś wszystkie linki prowadzą do salcesona , a @Client:103883247 sprzedaje lokalnie
To masz poważny problem. Allegro lokalnie nie przewiduje takiej sprzedaży. Dostaniesz tylko 1-ną etykietę. Nie ważne czy wystawisz 1ną ofertę z np 10-cioma sztukami czy każdą sztukę oddzielnie. Jeśli klient połączy zamówienie i kupi więcej wiader naraz to etykieta będzie jedna.