anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

wysyłka DPD kurier nie odbiera paczek z punku pickup

Dywan-LUX
#9 Pomysłodawca#

Dzień dobry, 2 grudnia nadałam paczkę w punkcie DPD PICKUP LIDL i przez tydzień czasu paczka nie została odebrana przez kuriera.  Dzisiaj pojechałam na miejsce dowiedzieć się co się dzieje, otrzymałam odpowiedź od "Pani z Lidla", że dzwoniła trzy razy po kuriera, a on nie chce odebrać mnóstwa paczek z punktu. Co gorsza, Pani powiedziała, że nie ma prawa mi oddać tej paczki skoro jest już w systemie. We wrześniu oddział DPD w naszym mieście ( Kłodzko) został zalany i zamknięty, także nie mam możliwości wozić paczki bezpośrednio do oddziału. Klient się denerwuje, paczka widnieje jako nie odebrana od kuriera więc statystki lecą, do DPD nie da rady się dodzwonić...Co zrobić w takiej sytuacji ?

oznacz moderatorów
4 ODPOWIEDZI 4

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@Dywan-LUX podaj mi proszę numer zamówienia, którego dotyczy ta przesyłka. 

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Dywan-LUX
#9 Pomysłodawca#

Numer zamówienia : 5be77f40-af2a-11ef-937d-ddab00a88ac5

Numer paczki DPD: 1006363688126U
oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@Dywan-LUX dziękuję, poprosiłam już nasz zespół o interwencję u przewoźnika w sprawie Twojej przesyłki. 

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Dywan-LUX
#9 Pomysłodawca#

Dziękuję za pomoc.

Niestety odkąd po powodzi zamknęli oddział DPD mamy ogromny problem z nadawaniem paczek. Jeździmy od żabki do żabki, bo nikt nie chce przyjmować paczek mimo, że mają taki obowiązek, a w Lidlu taka sytuacja jak wyżej opisana.  Najczęściej mamy paczki 100cm których nikt nie chce przyjąć. 

oznacz moderatorów