Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Gdzie wpływają pieniądze za wysyłkę za pobraniem??
Pieniądze wpłyną na twoje konto lub do twoich rąk w zależności jak sobie zaznaczysz w swoich ustawieniach.
Właśnie chodzi o to że nie wpłynęły nigdzie a upłynęło sporo czasu dlatego pytam co się z nimi dzieje?
@Mini-Zoo-KW, możesz podać numer tego zamówienia? 🙂
Chodzi o numer inpost czy numer aukcji?
@Mini-Zoo-KW, ani to, ani to. 🙂 Numer zamówienia ma np. taką postać: 41f99902-ae0c-11ec-8ce9-f731cd174d75. Znajdziesz go w tej zakładce, jeśli zamówienie zrealizowałeś na allegro.pl
f4bea312-a87f-11ec-9022-1d3386c85144
To jest jeden z numerów natomiast tych zamówień jest więcej.
Dlaczego ja jako wysyłający przesyłkę nie mam możliwości sprawdzić co się dzieje z opłatą??? Otrzymujesz informacje że przesyłka odebrana i na tym koniec.
Najpierw do kuriera, później na konto albo do rak własnych. Nie dostałeś maila.
Człowieku jak bym dostał to bym nie pytał co jest z kasą!!!
@Mini-Zoo-KW a listy w ogóle są jako pobraniowe? Do nadawanie paczek z czego korzystasz z menadżera czy allegro
Człowieku nie zadaj durnych pytań!!!
Chcesz rozwiązać problem, pytasz a później wszystkich obrażasz. 🖕
Ja chcę rozwiązać problem a nie porozmawiać!! Czy wysłał pan za pobraniem?? Czy dostał pan e-mail chłopie pomyśl zanim coś napiszesz.
@Mini-Zoo-KW Jak nadajesz przesyłki i generujesz listy przewozowe? Przez allegro czy na zewnętrznej stronie?
Na zewnętrznej stronie ale przez allegro. Klikam na allegro i otwiera mi się strona InPost.
@Mini-Zoo-KW pobrania nie wpływają od samego początku wysyłania czy od jakiegoś czasu?
Nie wpłynęło jeszcze żadne gdzieś od połowy marca.
To chyba już nie dostaniesz tych pieniędzy.
Jak bym miał tak rozwinięty umysł jak ty to już bym nie dostał. Jak nie masz nic mądrego do powiedzenia to siedź cicho.