anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Wysylanie wiadomosci do kupujacego

MAMY ROZWIĄZANIE!
banknoty-swiata
#7 Wielbiciel#

Witam

Czy ja nie widze czy nie ma tak prostej opcji w Allegro zeby wyslac wiadomosc do kupujacego prosto z poziomu zamowienia ?

Trzeba wejsc w osobna funkcja a tam dosc ze trzeba skopiwac nika to jeszcze numer zamowienia.

oznacz moderatorów
3 ODPOWIEDZI 3
la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@banknoty-swiata tak, nie ma takiej opcji. 
Dzięki za sugestię, przekażę ją do odpowiedniego zespołu i być może taka opcja wkrótce się pojawi.

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów
tomsyty
#10 Popularyzator#

Bezpośrednio faktycznie nie ma takiej opcji, ale jest na to rozwiązanie jeśli korzystasz z Chrome na komputerze -  rozszerzenie Allegro Extensions z włączonym modułem "Szybkie wysyłanie nowej wiadomości do kupującego". Automatycznie wypełni pola login i numer zamówienia. Osobiście nie mam potrzeby korzystania z tej opcji, ale ktoś kiedyś o to już pytał więc ją dorobiłem, jeśli będziecie z niej korzystać i kiedyś przestanie działać to dajcie znać, bo Allegro czasami zmienia coś w kodzie strony i teraz właśnie chciałem przetestować i oczywiście nie działało nawet nie wiem od kiedy, zmienili nazwy pól formularza, 3 minuty roboty i poprawione.

send_message_from_orders_page.gif

oznacz moderatorów
la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@tomsyty super, dziękuję bardzo, że się tym podzieliłeś!
Dodam jeszcze, @banknoty-swiata że mamy w planach wprowadzenie możliwości napisania wiadomości do sprzedającego z zakładki Zamówienia, więc taka opcja się pojawi. 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów