Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Cześć,
Chcę wysłać mój przedmiot z Niemiec, ale nie mogę uniknąć:
„Lokalizacja*
Dzięki dokładnej lokalizacji przedmiotu możemy pokazać Ci odległość do najbliższego punktu odbioru paczki. Nie martw się! Nie wyświetlimy szczegółowego adresu w Twoim ogłoszeniu.
Podanie lokalizacji jest wymagane. Dodaj nową lokalizację, aby przejść do następnego kroku.”
Nie chcę i nie mogę określić swojej lokalizacji w Polsce, ponieważ obecnie mieszkam w Niemczech.
Po wpisaniu adresu w Niemczech stale wyświetlają mi się lokalizacje w Polsce. Proszę o wyjaśnienie, jak to zrobić.
Po drugie, wysyłka odbywa się za pośrednictwem DHL, a cena zawiera już koszty wysyłki, co oznacza, że wysyłka jest „darmowa”. Nie wiem, co muszę zrobić/wybrać, aby wszystko się zgadzało i móc dodać przedmiot.
Pozdrawiam.
@arema1 chodzi o wystawienie oferty na Allegro Lokalnie?
Hallo,
nie rozumiem dlaczego lokalnie , mi chodzi o wysylanie z Niemiec do Polski prze DHL .
w cenie Oferty mam juz wliczona wysylke .
Nie umiem przejść dalej bo wymagane jest Lokalizacja .
Jakoś to wszystko jest bardzo skomplikowane ,tyle niepotrzebnych przymusowych opcji .
Szkoda bo myślałam ze na Allegro mogłabym cos sprzedawać zamiast na **piiip**-u.
Pozdrawiam
Hallo, Dziekuje , ale z tego co wyczytalam nie jest dla mnie dobrym rozwiazaniem.
Pozdrawiam