anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

wysylka z niemiec

arema1
#8 Zapaleniec

Cześć,

Chcę wysłać mój przedmiot z Niemiec, ale nie mogę uniknąć:
„Lokalizacja*
Dzięki dokładnej lokalizacji przedmiotu możemy pokazać Ci odległość do najbliższego punktu odbioru paczki. Nie martw się! Nie wyświetlimy szczegółowego adresu w Twoim ogłoszeniu.

Podanie lokalizacji jest wymagane. Dodaj nową lokalizację, aby przejść do następnego kroku.”

Nie chcę i nie mogę określić swojej lokalizacji w Polsce, ponieważ obecnie mieszkam w Niemczech.

Po wpisaniu adresu w Niemczech stale wyświetlają mi się lokalizacje w Polsce. Proszę o wyjaśnienie, jak to zrobić.

Po drugie, wysyłka odbywa się za pośrednictwem DHL, a cena zawiera już koszty wysyłki, co oznacza, że ​​wysyłka jest „darmowa”. Nie wiem, co muszę zrobić/wybrać, aby wszystko się zgadzało i móc dodać przedmiot.

Pozdrawiam.

oznacz moderatorów
4 ODPOWIEDZI 4

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@arema1 chodzi o wystawienie oferty na Allegro Lokalnie? 

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów

arema1
#8 Zapaleniec

Hallo,

nie rozumiem dlaczego lokalnie , mi chodzi o wysylanie  z Niemiec do Polski  prze DHL .

w cenie  Oferty mam juz wliczona wysylke .

Nie umiem przejść dalej bo wymagane jest  Lokalizacja .

Jakoś to wszystko jest bardzo skomplikowane  ,tyle niepotrzebnych  przymusowych opcji  .

Szkoda bo myślałam ze na Allegro mogłabym cos sprzedawać zamiast na **piiip**-u.

Pozdrawiam 

oznacz moderatorów

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@arema1 W ustawieniach konta Allegro masz podany polski adres. Zmień ustawienia lokalizacji na koncie w sposób opisany tutaj. Kiedy to zrobisz, nie powinno być problemów z podaniem niemieckiej lokalizacji przy wystawianiu oferty.

Natalia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

arema1
#8 Zapaleniec

Hallo, Dziekuje  , ale z tego co wyczytalam  nie jest  dla mnie dobrym rozwiazaniem.

Pozdrawiam

oznacz moderatorów