Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam,
Miałem nadać paczkę dużego rozmiaru. Skrytka się otworzyła gdy wpisałem numer nadania ale coś patrzałem że chyba się nie zmieści, Więc kliknąłem żeby zmienić rozmiar (wydawało mi się że jest możliwość jeszcze większego Skrytki. Okazało się że nie ma), ekran pokazywał bym zamkną skrytkę podchodzę i jak patrzę spróbowałem i jednak zmieściłem tą przesyłkę tam więc wkładam i zamykam. Podchodzę do ekranów zamknąć operację a tam pojawia się opcja zmienienia rozmiaru paczki. Nie było opcji anuluj więc Wybieram duży, to teraz się inna skrytka otworzyła na które już nie miałem co włożyć i ją Zamknąłem. Jakieś pomysły co powinienem zrobić?
@Client:104139740 dzwoń na +48 722 444 000, bo Inpost zinterpretował to jako zamknięcie pustej skrytki i ona jest wolna dla kolejnego klienta, a tą większą otworzyli dla Ciebie i tam powinieneś umieścić paczkę
Dziękuję, już zadzwonię dam info po
Dobra, Pani z infolinii powiedziała że zablokowała tą skrytkę gdzie jest paczka. Poprosiła o informację co jest w środku i jak wygląda z zewnątrz, dane kontaktowe. Teraz trzeba czekać aż oni zweryfikują tą sytuację, nie będę ukrywał ale się stresuje
@Client:104139740 nie ma potrzeby się stresować, Inpost takie sprawy w 99% załatwia bez problemów, choć pozostaje ten 1% niepewności😉
@Client:104139740 jeśli Masz status nadana możesz spokojnie iść spać
sprawdź status nadanej przesyłki i wróć z wynikiem .
Status jest jako nadany 🫤
@Client:104139740 no i GIT , możesz zapomnieć o stresującej wizycie pod paczkomatem .