Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, została zablokowana mi sprzedaż za nie uregulowanie należności w wysokości 0 złotych.
Żart???????? Poniżej zrzut : http://prntscr.com/s96x6f
Żałosne .... długi weekend...
awarię usuną błyskawicznie, bo bez sprzedaży nie dostaną prowizji, ale słowa "przepraszam" pewnie nikt nie usłyszy...
fajnie, ale cen też nie można zmieniać.
WITAJ W KLUBIE!
Mam to samo, konto faktycznie jest zablokowane.
U mnie to samo. O 15.07 dostałem maila, że nie zapłaciłem nalezności za marzec i do zapłaty mam ZERO ZŁ.
Przed chwilą dostaliśmy takiego samego maila - konto również zablokowane... do zapłaty 0 zł...
jakby to powiedzieć - zagotowało się we mnie na samym początku. czytam 0,00zł no ale jak to? a gdzie te zapowiadane w mailach od allegro wydłużenie płatności w marcu i kwietniu do 60 dni???? śmieszek
w allegro chyba nie mają pojęcia o błędzie, przed chwilą otrzymałem odpowiedź od konsultanta
Dzień dobry,
dziękuję za przesłaną wiadomość.
Aby wykluczyć ewentualne nieprawidłowości ze strony Serwisu, Pana zgłoszenie skierowałam do działu technicznego.
Ograniczenie wkrótce zostanie zdjęte z Pana konta, za powstałe utrudnienia najmocniej przepraszam.
Pozdrawiam
// Teresa Ragan
Zespół Allegro
O której wysyłałeś zgłoszenie?
20 min temu
Wysłałem podobnie zgłoszenie - ciekawe za ile otrzymam odpowiedz. Brak możliwości wznowienia, brak zmiany opisów. Akurat 01.05 super dzień na błąd
odpisałem że chyba to problem nie tylko mojego konta... odpowiedź
Tak, jednak już podjęte zostało z naszej strony działanie, aby wykluczyć zaistniałą sytuację.
Pozdrawiam
// Teresa Ragan
Zespół Allegro
to samo, jeszcze dwa dni temu wplacona biezaca prowizja za zaś, a dzis blokada przy 0.00. super
mam to samo
Również dostałem takiego emaila od Allegro. Mam nadzieje że ktoś szybko to sprostuje.
Wpłaciłem za bieżący miesiąc i sprzedaż została odblokowana.
@konto zamknięte czyli zapłaciłeś przed czasem za kwiecień ( termin do 14.05) i dostałeś email o odblokowaniu?
@pinsplash ja zapłaciłem normalnie i jak na razie blokady nie mam. Wygląda na to, że promocja z odroczoną płatnością zbiera żniwo. Ale wsparcie dla sprzedających, jaja jak berety 🤣
Dokładnie, co prawda maila o odblokowaniu nie dostałem, jednak w zakładce rozliczeń zdjęta została blokada.
u ns to samo zablokowane konto-wszystko uregulowane w terminie