Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, została zablokowana mi sprzedaż za nie uregulowanie należności w wysokości 0 złotych.
Żart???????? Poniżej zrzut : http://prntscr.com/s96x6f
Żałosne .... długi weekend...
może to wsparcie w czasach koronawirusa. Blokujemy sprzedaż, żeby sprzedawca nie ponosił kosztów prowizji 🤣🤣
może nie zapłaciłeś z góry za czerwiec :-)))))))))))))))))))))
To samo xDDD To są jakieś jaja!!
mam to samo, czy tam jakies debile pracuja? weekend a tu takie jaja
w zeszły weekend też była awaria i nie można było wystawiać aukcji, teraz znowu żarty. Wracamy do normalnego allegro, a już myślałem, że czasy awarii minęły, na szczęście nic się nie zmieniło 😃
Mamy to samo, wszystko opłacone w terminie a blokada włączona. Zgłoszeń nie da się wysyłać bo wyskakuje:
"Wystąpił błąd. Pracujemy nad jego rozwiązaniem. Odczekaj chwilę i spróbuj ponownie. W międzyczasie możesz też poszukać rozwiązania w Artykułach pomocy."
Ale to co jest wystawione dalej się sprzedaje bo właśnie ktoś coś zakupił.
witam mam to samo?
Właśnie też odczytałam tego emaila, a wszystko płacę na czas i się zastawiałam o co chodzi... Dobrze, że ty weszłam, bo widzę że sporo osób ma ten sam problem ...
mam to samo,
Normalnie człowiek by siedział przy grillu i popijał piwo, ale sytuacji w Kraju sprawiła ze postanowiłem siąść i powystawiać trochę nowości a tu taki psikus.
Może jest jakiś mądry na forum co ma pomysł jak wyciągnąć rekompensatę od Nich.
Niestety jakiś problem po stronie allegro.Też dostałem takiego emaila i niestety konto też jest zablokowane.Nie można wystawić aukcji.Ani nie będą się przedłużać obecne.
Już działa. Odświeżajcie strony i spróbujcie.
mi też działa wznowiłam aukcję
Zapłaciłem prowizje do grudnia z góry, więc blokady nie miałem.
To tak w ramach Tarczy, bo w helpdesku same boty siedzą, więc pomyślałem, że allegro nie ma na wypłaty. Mnie dali 5000 i zwolnienie z zus, to co mam się z potrzebującym nie podzielić?
dostalem to samo
Wyłudzenie danych.
Mam to samo.
ale mam maila od Allegro i konto zostało zablokowane.
@jagasz Nie wiesz = nie pisz. To NIESTETY jest email od Allegro. Mają awarię
Dzięki za info.