Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, została zablokowana mi sprzedaż za nie uregulowanie należności w wysokości 0 złotych.
Żart???????? Poniżej zrzut : http://prntscr.com/s96x6f
Żałosne .... długi weekend...
Ok. Podobno jakaś awaria Allegro.
Witam. Dzisiaj o godz. 14:45 na dwa konta allegro otrzymałem maila z informacją, że sprzedaż została zablokowana rzekomo za nieopłacenie faktury za marzec. Faktura oczywiście opłacona została, a w mailu informacja że do uregulowania pozostało 0,00 zł. Po zalogowaniu do Allegro w sekcji płatności na czerwono jest również komunikat o blokadzie sprzedaży ale faktycznie sprzedaż dalej jest prowadzona.
Czy kogoś też to spotkało dzisiaj?
@fhu-jang 1. To awaria Allegro 2. Zanim utworzysz kolejny wątek - zobacz, że są już dwa takie wątki...
Owszem. Już jest kilka wątków. A będzie więcej, bo ludzie najpierw piszą, a potem czytają. O ile czytają.
Akurat przed napisaniem nie było żadnego wątku na ten temat, a że wysłałem go po kilku minutach to już o tym ktoś zdążył napisać.
Mnie też zablokowali i każą płacić "zero". Allegro się sypie lub atak wirusa.
Corona wszystko dopadnie ... internet też😱
Mamy dokładnie to samo mamy 3 konta i wszystkie 3 zostały zablokowane a info o płatności 0 zł wszystkie faktury mamy opłacone !
Czy macie jakieś info od operatora Allegro ?
Tak, wysylają maile o niezapłaconych fakturach które zostały opłacone, W mailu do zapłaty jest 0 zł , saldo na koncie się nie zgadza
Dokładnie to samo! Konto nadal aktywne, komunikatu o blokadzie konta w sekcji rozliczenia z Allegro brak, jedynie wysłali maila z komunikatem o blokadzie i kwotą 0,00zł. Za takie kwiatki powinniśmy żądać rabatów prowizyjnych!
Nasze kochane Allegro.
8 lat z Wami i nie przestajecie mnie zaskakiwać.
mam to samo, teraz próbowałem coś zmienić w ofercie i jest info że się nie udało bo zalegam aż 0zł, normalnie złodziej jestem, dziękuję allegro
też mam ten problem, banda złodziei
Konto nie jest zawieszone, sprzedaż trwa. Za blokadę wystawiania nowych ofert wystąp o rekompensatę ze względu na straty. Nie poprzestań na przyjęciu przeprosin, gdybyś faktycznie nie płacił, Allegro nie pozwoliłoby Ci wystawiać po Twoich przeprosinach, tylko po wpłacie.
Znając allegro to nawet przeprosin nie będzie, a rekompensata to chyba może Nam się przyśnić ze strony Allegro.
Wchodzą wam na głowę, ponieważ tak tu piszecie i sobie na to pozwalacie. Przeproszą za błąd i niewywiązanie się z umowy albo będą prosili cierpliwość. Sami przeprosin sprzedawcy nie przyjmą i prośby o cierpliwość nie wysłuchają, tylko KASA się będzie liczyć.
@bek-sanit Już są przeprosiny - tylko 🙂
Ponieważ nie otrzymaliśmy Twojej płatności, której termin minął 2020-04-14, zablokowaliśmy Ci sprzedaż na Allegro. Prosimy o bezzwłoczne uregulowanie rachunku. Po zaksięgowaniu wpłaty, sprzedaż zostanie automatycznie odblokowana. | |
do zapłaty masz: | 0,00 zł dotyczy opłat za 2020-03 |
Zapłać rachunek teraz |
ale wznawiałam aukcje i wszystko działa