Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, została zablokowana mi sprzedaż za nie uregulowanie należności w wysokości 0 złotych.
Żart???????? Poniżej zrzut : http://prntscr.com/s96x6f
Żałosne .... długi weekend...
Dlaczego mam zablokowaną sprzedać na Allegro przecież 25,04,20 Dokonałem wpłaty 56 zł całkowita kwota jakiej żądalin i byliśmy rozliczeni . Wówczas nie miałem już żadnych zaległości wobec Allegro a już 1 Maja blokada.
Ponieważ nie otrzymaliśmy Twojej płatności, której termin minął 2020-04-14, zablokowaliśmy Ci sprzedaż na Allegro. Prosimy o bezzwłoczne uregulowanie rachunku. Po zaksięgowaniu wpłaty, sprzedaż zostanie automatycznie odblokowana. | |
do zapłaty masz: | 0,00 zł dotyczy opłat za 2020-03 |
Zapłać rachunek teraz |
otrzymałem od nich powyższą wiadomość na maila .gdy się zalogowałem okazuje się że mam do zapłacenia 11 zł to pewnie były jakie wystąpiły po 25 kwietnia 2020
@Ksiegarz2013 Bo nie umiesz czytać?...
Podpowiedź : zobacz już jest kilka wątków na ten temat...
zauważyłem .......... ale czytać już jakiś czas umiem
ciekawe co z ofertami które powinny się wznowić w czasie awarii
Mam to samo... Nic nie działa... Sprzedaż zablokowana do zapłaty 0 zł
Dostałem meila o blokadzie konta chociaż wszystko jest uregulowane.Nie można wystawiać aukcji .Zaraz mi się zaczną kończyć aukcje i nie będą się przedłużać.POMOCY!!!
odświerz na nową stronę
i powinno działać
umnie już działa
Tutaj Allegrowicze Ci nie pomogą, pisz do Allegro i żądaj rekompensaty.
oczywiście napisałem jakieś 40 minut temu.Ale narazie cisza.
Już chyba naprawili bo mogę wystawiać.
@butytanie_pl Brak Umiejętności czytania !!!
działa już normalnie
na nowo otwórz przeglodarkę
.... już zapomniałam że zapłaciłam..a tu nagle!!!!......buuum o to było??
witam otrzymałam maila że nie zapłaciłam za marzec!!!! 00,00zł i mam zablokowane konto, faktycznie jak chciałam wystawic przedmiot nie mogłam bo mam zablokowane konto!!! co oni robią?
@LidaKonin Zanim napiszesz - przeczytaj, jest już kilka wątków o tym. Po drugie to bład Allegro. Po trzecie już powinno być ok
dzieki za uwagi pozdrawiam
Proszę o natychmiastowe odblokowanie sprzedaży!!! Rachunek został opłacony 10.04.2020!!! Proszę sobie to sprawdzić! Do uregulowania jest kwota bieżąca
Pozdrawiam Katarzyna Korkosz
@ksiezniczkabh1 Wasza Wysokość, wyjaśnienie wisi tuż nad Twoim wątkiem 🙂
Raz jeszcze potwierdzę, mieliśmy wczoraj błąd techniczny, więcej informacji tutaj.