anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Zablokowane konto i powiązane zgłoszenia

stolarczykk
#7 Wielbiciel

Witam, 

Moje konto zostało zablokowane zgodnie z regulaminem miałem jakieś stare konta na siebie, oprócz tego z którego pisze. 
Na wszystkich do jakich udało mi się zalogować złożyłem wniosek o usunięcie konta natomiast mam problem z jednym, do którego nie mam dostępu do przywrócenia hasła i założyłem temat 2 dni temu o numerze 53153158 natomiast do dnia dzisiejszego mam brak odpowiedzi.

Czy można jakoś przyspieszyć ten proces, konto z którego obecnie jestem zalogowanym korzystam dosyć często i gdzieś w powietrzu wiszą zamówienia jakie muszę złożyć, a póki nie wyjaśnię sytuacji z tym kontem ostatnim (czyli zamknięciem go) w sprawie którego nie mam odpowiedzi od allegro pomimo moich ponagleń nie chcą mi odblokować obecnego konta.

oznacz moderatorów
6 ODPOWIEDZI 6

AnnaG-Antyki
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

Jakieś dziwne rzeczy piszesz. Po pierwsze na forum nikt nic na to nie poradzi. To tylko support i droga przez mękę. Czasami trwa to tygodnie, czasami lata, a czasami nigdy nie odblokowują. 

Po drugie konta nie są usuwane tylko zamykane, one cały czas gdzieś istnieją. Czyli nawet jak je dasz do "usunięcia" to to raczej na blokadę obecnego nic nie pomoże, nie wiem skąd takie info wziąłeś. Ale była tu masa wpisów zablokowanych ludzi i nigdy nic o usuwaniu... 

Syrena_zT
Moderatorka Allegro Gadane

@stolarczykk przed chwilą przesłaliśmy do Ciebie wiadomość w korespondencji 53153158 🙂 

Alicja
   Moderatorka
oznacz moderatorów

stolarczykk
#7 Wielbiciel

Nie wiem skąd wziąłem taką informację, zrozumiałem, że nie można mieć kilku kont i z tego względu wszystkie pozostałe pozamykałem jakieś sprawy tam powyjasniałem. 
wysłałem prośbę o odblokowanie obecnego konta, z którego korzystałem o numerze 53152148, może Pani Alicjo uda się na to spojrzeć 

oznacz moderatorów

Syrena_zT

@stolarczykk zweryfikowałam Twoją korespondencję i poprosiłam o przesłanie do Ciebie wiadomości. Proszę Cię o cierpliwość, sprawy blokad są obsługiwane przez dział bezpieczeństwa, z naszej strony nie mamy wpływu na wynik weryfikacji. Widzę, jednak, że w pozostałych korespondencjach wykonałeś już potrzebne kroki, także pozostaje poczekać na odpowiedź.

Alicja
   Moderatorka
oznacz moderatorów

stolarczykk
#7 Wielbiciel

Jakoś w najbliższym czasie można się spodziewać odpowiedzi? Mam do zrealizowania zakupy dlatego zależy mi na czasie  

oznacz moderatorów

AnnaG-Antyki
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

Kont można mieć ile chcesz. Teraz to już nawet ludzie zmieniając fonka przypadkowo i nieświadomie tworzą nowe. Za to nie ma blokad. Masz cos do wyjaśnienia na tym koncie...