anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

allegro one, orlen podjazd

FHANSAR
#10 Popularyzator

Witam, dzisiaj chyba nadszedł kolejny dzień braku podjazdu kuriera Allegro One. Sam fakt, że złożono zamówienie po 22, a w dostawie wybrana opcja to: Allegro One Kurier - dostawa jutro! Jak to zobaczyłem to od razu przygotowałem etykiete i zrobiłem podjazd. Paczki od rana czekają, a kuriera jak nie było, tak nie ma. Wchodzac w podjazd jest jakis blad i nie widze numeru podjazdu ani daty i godziny, ale przegladałem tu forum i inni tez tak mają, a podjazdy były zamówione.

I jeszcze kolejne zamówienie orlen, też kuriera nie ma

Mogę poprosić o sprawdzenie czy te podjazdy są zamówione poprawnie i czy kurierzy się zjawią? Bo allegro one to i tak paczka nie ma mozliwosci dotrzeć, a juz klient do mnie pisał. Nie wiem, jak moze widnieć opcja dostawa jutro, zamawiając po 22.. 

Numery zamowien:

61cd44f0-61b6-11f0-b169-a5b0cc5e8b64

1e4e40a0-6178-11f0-927c-918dbdc91285

oznacz moderatorów
8 ODPOWIEDZI 8

Syrena_zT
Moderatorka
Moderatorka

@FHANSAR dla zamówienia 1e4e40a0-6178-11f0-927c-918dbdc91285 jest zamówiony podjazd 2025-07-16 08:00 15:00, natomiast dla 61cd44f0-61b6-11f0-b169-a5b0cc5e8b64 nie ma umówionego podjazdu. W obu przypadkach zadeklarowany przez Ciebie czas wysyłki to 1 dzień. Polecam ci zapoznanie się z artykułem o godzinie wysyłki tego samego dnia. 

Alicja
   Moderatorka
oznacz moderatorów

FHANSAR
#10 Popularyzator

No i po raz kolejny wprowadzacie ludzi w błąd. Zaraz po odpowiedzi pojechaliśmy nadać w automacie, a teraz przyjechał kurier, który twierdzi, że zlecenie podjazdu ma w systemie. A orlenu jak nie bylo, tak nie ma.

oznacz moderatorów

Syrena_zT
Moderatorka
Moderatorka

@FHANSAR dla tej przesyłki A002F19VH1 nie mamy informacji o zleconym podjeździe. Jeżeli więc nie zamawiałaś go dla innej paczki, możliwe, że masz ustalone stałe podjazdy. 

Alicja
   Moderatorka
oznacz moderatorów

FHANSAR
#10 Popularyzator

Prosiłabym o zapytanie w sprawie podjazdu ORLEN kuriera - zamówienie 1e4e40a0-6178-11f0-927c-918dbdc91285. 

Kurier oczywiście mimo zamówionego podjazdu się nie zjawił. Pewnie nie chciało się przyjeźdzać po jedną paczkę, ale to ja muszę teraz klienta przepraszać za opóźnienie, a paczka od rana czekała spakowana (paczka już zostala nadana w automacie, ale jestem ciekawa powodu braku przyjazdu)

Na jutro właśnie też już mamy zamówienie do automatu ORLEN i co teraz? Znowu mamy czekać cały dzień na kuriera, który nie przyjedzie? Chyba lepsze rozwiązanie to jechać z samego rana i nadać to w automacie, tylko za każdym razem jeździć to trochę niepoważne.

oznacz moderatorów

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@FHANSAR Widzę, że przesyłka z zamówienia 1e4e40a0-6178-11f0-927c-918dbdc91285 została wczoraj nadana w automacie. 

Natalia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

FHANSAR
#10 Popularyzator

Została, bo było po godzinie 19, a kuriera nadal nie było. Dlatego chciałabym się dowiedzieć dlaczego nie przyjechał? Skoro widełki podjazdu to 8-15. Chyba, że nagle by przyjechał o 20 🙂

oznacz moderatorów

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@FHANSAR Dobrze, poproszę o weryfikację tej sytuacji. Kiedy dostanę odpowiedź, odezwę się ponownie.

Natalia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

FHANSAR
#10 Popularyzator

Kurier Orlen przyjechał parę min temu. Szkoda tylko, że z opóźnieniem prawie 24h 😔

oznacz moderatorów