anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

zablokowane konto mimo uregulowania zaleglosc

Client:110886227
#7 Wielbiciel#

prosze o pomoc

oznacz moderatorów
3 ODPOWIEDZI 3

LEW433
#21 Demiurg#

Sądziłeś że Ci zaraz odblokują, nic mylnego. Czekasz aż się zlitują.😡

oznacz moderatorów

AK-MOTOCYKLE
#7 Wielbiciel#

Witam mam problem od dnia 5.08.2024 klient kupił ode mnie część dnia 2.07.2024 rozpoczął ze mną dyskusję  15.07.2024 Allegro nie poinformowało mnie o dyskusji nie dostałem żadnego powiadomienia a dyskusja trwała już 21 dni wysłali mi pierwsze powiadomienie dopiero 5.08.2024 że jest już prowadzona dyskusja nałożyli mi blokadę sprzedaży na koncie dnia 24.07.2024 porozumiałem się z kupującym że przyjmę zwrot towaru już po czasie klient odesłał mi towar zrobiliśmy korektę faktury oraz zwrot środków na konto bankowe a problem trwa w dalszym ciągu ponieważ mamy dalej zablokowane konto nie możemy nic z tym zrobić pisaliśmy widomość do Allegro dnia 07.08.2024 do tej pory nie otrzymaliśmy odpowiedzi na nasz problem wysłaliśmy również na czacie dyskusji prośbę o zakończenie dyskusji klient odpowiedział na to że zakończy dyskusję po otrzymaniu zwrotu środków na konto bankowe oraz korektę faktury zostało to zrobione i dalej nic w tej sprawie nikt nie robi zwracam się z prośbą o pomoc jak rozwiązać ten problem żeby Allegro zdjęło blokadę sprzedaży z naszego konta dyskusja trwa już 28 dni a blokada na naszym koncie 20 dni 

oznacz moderatorów

Monika__L
#16 Inspirator#

Przeredaguj to. Przede wszystkim interpunkcyjnie, Nie da się tego przeczytać. 

oznacz moderatorów