Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam serdecznie mam pytanko w sprawie zablokowanego konta. Problem polega na tym iż przez długi czas nie używałem allegro bo straciłem telefon,i całkowicie zapomniałem że trza opłaty uregulować.... potrzebuje zrobić zakupy bliskim na święta ale nie mam takiej możliwości.. Wczoraj blikiem zapłaciłem całe 42zł. Czy jest możliwość odblokowania konta w trybie natychmiastowym?? Iż doczytałem się w regulaminie Allegro, jeżeli ureguluje zadłużenia to automatycznie odblokujecie mi konto... I do teraz brak reakcji
@Robpacz1994 Widzę, że prowadzisz korespondencję mailową w tej sprawie. Załącz w kolejnej wiadomości potwierdzenie wykonania przelewu. To powinno przyspieszyć rozwiązanie problemu.
Jak na razie to ja do was pisze bez odpowiedzi... A druga sprawa płaciłem blikiem nie mam potwierdzenia...
@Robpacz1994 Napisałeś do nas wczoraj i otrzymałeś odpowiedź. Na wiadomość wysłaną dzisiaj również odpowiemy. Proszę Cię o cierpliwość.
Dziękuję bardzo za informację.
A te wiadomości to na e-mail czy allegro przyjdą .. bo ja już cały głupi z tego jestem A czasu na zakupy coraz mniej:(
@Robpacz1994 Dziś o godz. 13:25 otrzymałeś od nas wiadomość w tej sprawie, dlatego sprawdź proszę swoją skrzynkę mailową.
Zwracam honor bo być może i te wiadomości doszły. Dopiero niedawno zobaczyłem że ten e-mail jest Stary i nie znam do niego hasła. Ale mam potwierdzenie transakcji. Gdzie mam to wysłać?
@Robpacz1994 potwierdzenie przelewu za wypłaconą rekompensatę (szczegóły w sprawie nr. 19738167) prześlij proszę w korespondecji e-mail o numerze 19738167. Tam otrzymałeś odpowiedź na Twoją wiadomość e-mail, więc powinieneś mieć dostęp do skrzynki e-mail.
My nie możemy, ale może pomogą: @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_