Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam na moim koncie zostaly zablokowane wyplaty payu chociaz juz kiedys je weryfikowalem i nie mam pojecia co moge zrobić zeby je odblokować. Na maila dostalem wiadomosc oznaczoną ikonką niebezpieczną gdzie niby payu pisze zebym przeslal im tutaj w wiadmosci dowody osobiste. Czekam na odpowiedz pozdrawiam @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Wszystko robisz tu: https://allegro.pl/myaccount/newpayments_payout.php?source=system
wyslalem wlasnie dokumenty i 1,01zł tez wyslalem teraz trzeba poczekac, ale nie wiem czy to jest rozwiazanie problemu
Oczywiście że trzeba poczekać, nawet kilka dni.
Witam od kilku dni mam zawieszone konto chodz wszystkie spory na allegro sa rozwiazane oprocz jednego ktory jest zakonczony ale kupujacy nie chce tego potwierdzic a dostał juz zwrot pieniedzy. Dodatkowo od kilku dni po skontaktowaniu nie otrzymuje zadnych wiadomosci od waszego serwisu...
@KamilRoblox19 Jeśli zgodnie z wiadomością z 7 września zamieściłeś w dyskusjach potwierdzenia nadania przesyłek lub zwrotu środków, proszę Cię o cierpliwość. Otrzymasz odpowiedź mailową w sprawie blokadyn najszybciej jak to będzie możliwe.
na Nie dostalem wiadomosci na maila. Wy zadna moja wiadomosc wyslana nie odpowiadacie wiec nie wiem o co chodzi..
dyskusja jest rozwiazana. Kontaktuje sie z allegro od 15 dni i dalej nic. Wyslalem pelno mailow nawet nie dostaje odpowiedzi a jesli juz ktos cos napisze to informacje o tym ze sprawa zostala przekazana do dzialu. Jednak dział od 8 dni nie daje odpowiedzi prosze mi w tym pomoc bo ewidentnie jest cos nie tak i juz zostalo tylko 14 dni do calkowitego zablokowania konta
@KamilRoblox19 ograniczenia zostały zdjęte, Twoje konto już nie jest zablokowane.