Dd. Po dłuższej przerwie sprzedałem rzecz na Allegro. Męka. Mam ustawione przelewy wyplaty ze sprzedaży na natychmiastowe. Jednak jak wchodzę głębiej mam informację, że wypłaty są wstrzymane. Zrobilem weryfikacje konta, zdj. dowodu itd a po zalogowaniu na payu: zakończyliśmy świadczenie usługi konta PayU 😱.
Na Allegro pod zakładką PayU mam informację jesteś w trakcie zmiany konta bankowego ( nic nie zmieniam przecież).
Druga opcja to wysłanie złotówki na potwierdzenie konta. Oddali Ale nic się nie zmieniło - dalej mam zablokowane wypłaty. Tu jest opcja przelewu 24 i po raz kolejny chcą żebym wysłał swoje dane ze zdjęciem.
Co jest nie tak?
Czy mam tez potwierdzac dane w przelewy 24? Jaki sens robic to samo co w pay a i tak pisza jakies bzdety o zamknieciu konta?
Totalne zniechecenie do allegro.
@mareckigdynia Doprecyzuj proszę. Nie widzę żadnej blokady na Twoim koncie. Gdzie otrzymałeś informację, że masz blokadę?
Sprzedaż/ ustawienia sprzedaży/ ustawienia wypłat/ wstrzymane
Cześć @mareckigdynia, poprosiłem odpowiedni zespół o zweryfikowanie sytuacji z Twoim kontem. Wrócę do tego wątku, gdy tylko otrzymam odpowiedź 🙂