anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

zaginiona aukcja

nikaaa000
#7 Wielbiciel#

04.01 rozpoczęłam aukcję charytatywną na rzecz WOŚP, jednak dziś widzę, że zniknęła... pisze, że oferta zakończona, jednak jej ważność ustawiałam na 04.02.. bardzo proszę o pomoc...

https://allegro.pl/oferta/13102237578?snapshot=MjAyMy0wMS0wOVQyMDoxNTo1NS4zMTlaO3NlbGxlcjtmNTg2ZjA2M...

oznacz moderatorów
9 ODPOWIEDZI 9

LEW433
#21 Demiurg#

Może ktoś kupił jak to nie była licytacja?

oznacz moderatorów

nikaaa000
#7 Wielbiciel#

kupił, ale ilość sztuk nie spadła do 0, powiadomienia mailowego o ewentualnym usunięciu również brak, w zakończonych jej nie ma...

oznacz moderatorów

Agent051
#16 Inspirator#

@nikaaa000 prawdopodobnie wystawilaś aukcje tylko na 7 dni. Jeśli nikt nie kupił to szukaj jej w ofertach zakończonych.

oznacz moderatorów

nikaaa000
#7 Wielbiciel#

kurczę... jestem pewna, że na 30 dni, w zakończonych brak, powiadomienia mailowego o ewentualnym usunięciu również...

oznacz moderatorów

Client:44052296
#21 Demiurg#

@nikaaa000 a przypadkiem nie dostałaś wiadomości od allegro o usunięciu oferty z powodu naruszenia regulaminu? Bo wygląda jakby oferta była całkiem usunięta.

oznacz moderatorów

nikaaa000
#7 Wielbiciel#

nie mmam nic na mailu :((

oznacz moderatorów

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@nikaaa000 Twoja oferta została usunięta. Odpowiedz na powiadomienie mailowe o jej usunięciu, żeby dopytać odpowiedni zespół o szczegóły.

Natalia
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

nikaaa000
#7 Wielbiciel#

nie mam żadnego powiadomienia mailowego o usunięciu.. przeszukałam kilka razy..

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@nikaaa000 w takiej sytuacji napisz proszę do nas za pomocą tego formularza, otrzymasz wyjaśnienie dlaczego oferta została usunięta i co należy zrobić, żeby to się nie powtórzyło 🙂 

Monika
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów