Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, po zakończeniu przeze mnie aukcji z licytacją, gdzie wygrywającym był jedyny licytujący "jaskowiak82" stwierdziłam że konto nie ma pełnych danych, brak telefonu do kontaktu z nim a zaznaczam że był w mojej ofercie jedynie odbiór osobisty. Napisałam do kupującego zapytanie o potwierdzenie zakupu i nigdy nie otrzymałam żadnej wiadomości i żadnego kontaktu telefonicznego ze strony kupującego. Ten sam kupujący licytował również w mojej kolejnej aukcji: 9462341628, ale kiedy się zorientowałam że to może być licytacja dla tzw. żartu, to jego ofertę usunęłam. Wczoraj jakby nigdy nic nagle otrzymałam komentarz negatywny do tej transakcji. Ten, kto wystawił mi komentarz wiedział co konkretnie napisać, gdyż cytuję: "Zerowy kontakt po zakupie, nikt nie odpisuje na email" Nie mogłam do niego zadzwonić, gdyż numeru telefonu kupujący nie miał podanego, a z tego co wiem to cała korespondencja przechodzi przez Allegro i to ja napisałam natychmiast do kupującego jak tylko po zakończeniu aukcji pokazały mi się dane na poczcie, ale nigdy nie otrzymałam żadnej odpowiedzi i stąd wiedziałam że to była akcja dla komentarza. Proszę o pomoc jak sobie z tym poradzić i pozdrawiam, Beata
Więc dlatego nakłamał w komentarzu, bo się obraził?
W Twojej aukcji napisałaś "Jest oczywiście możliwość wysyłki w możliwie najtańszej opcji dla kupującego." Tutaj twierdzisz, że możliwy był tylko odbiór osobisty. Chyba nie tylko niedoszły nabywca coś tu kręci.
Ty też masz dość CZARNEJ LISTY KUPUJĄCYCH? Poprzyj pomysł!
Tak, teraz żałuję że mam tylko odbiór osobisty a to dlatego że Allegro również i za wysyłkę pobiera prowizję, co uważam że jest mało sprawiedliwe. To co mi wpłaciłby kupujący na wysyłkę, oddaję przecież w całości przewoźnikowi a potem jeszcze muszę od tego oddać prowizję do Allegro?