Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dziś jeden z klientów dokonał zakupu przedmiotu za 8,99zł i okazało się, że klient ma darmową przesyłkę z Allegro Smart do paczkomatu. Jak to możliwe?
@krzyszu18 Allegro wytypowało grupę uzytkowników do testów którzy mają promocyjny Smart od 1PLN. Trafiłeś na takiego szczęśliwca.
Wszystko się zgadza ,jest to promocja allegro dla 10 000 wybrańców smart przy zakupach OWP od 1zl i kurier od 40zł . Dobrze że wybral paczkomat bo do kuerierki musiałbyś dopłacić
@krzyszu18 Promocja dla wybrano klientów Allegro.
@krzyszu18 To jest ta promocja; https://allegro.pl/dla-sprzedajacych/zakupy-z-allegro-smart-nawet-od-1-zl-informacje-dla-sprzedajacy...
Została przedłużona do 31 sierpnia.
wujek pełen dwójek 😛
@krzyszu18 Jest to możliwe wtedy, gdy nie czyta się aktualności.
PS Sam ich nie czytam (zbyt często)😂
"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄
O ile rozumiałem klientów, że wybierali Smart, to za cholerę nie rozumiem sprzedawców udostępniających taką opcję. Przecież każdy z Was do tego dopłaca, dodatkowo nie możecie doliczyć do tego kosztów i czasu pakowania. To jest chore. Teraz i Wy i kupujący muszą ponieść te koszty.
Sprzedaję ciuchy używane. Cena 8-12zł. Kupowanie jednej rzeczy i dobieranie do 40zł, następnie zwrot trzech niepotrzebnych to plaga. Zwrot prowizji, ponowne wystawienie, zajmuje czas, a tego mi brak. Wywaliłem SMART-a na zbity pysk. Mam wysokie przebicie, więc dałem wysyłkę gratis od 100zł, czyli jak przy Smart Kurier. Ale zwrot pokrywa kupujący. Sprzedaż spadła o 10-20%, ale są to przemyślane zakupy.