Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Zalegałem z rachunkiem i zablokowali mi konto. Wczoraj uregulowałem zaległość i nadal nie mogę sprzedawać na allegro. Co robić ?
Możliwość sprzedaży została zablokowana
Twoje konto ma zablokowaną możliwość sprzedaży. Powody blokady zostały podane w mailu z informacją od Allegro.
Zapłaciłeś wszystko? Wyzerowałeś saldo? Pisz do Allegro i pytaj, kiedy Ci odblokują konto; https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=28111aef-fc3d-4ee0-a94e-d1d7ac01fa65&subjectId=fed698b4-f...
@Client:63874680 Czy mógłbyś pokazać mi zrzut z tym komunikatem? Twoje konto nie jest zablokowane, a płatność za należność już do nas wpłynęła. Saldo swojego konta możesz sprawdzić w każdej chwili w zakładce Rozliczenia z Allegro.
@Client:63874680 Dziękuję, wyjaśnię tę sytuację i wrócę do Ciebie z informacjami, gdy tylko czegoś się dowiem w Twojej sprawie.
@Client:63874680 Nie znaleźliśmy żadnych błędów po naszej stronie, dlatego spróbuj proszę wyczyścić pamięć podręczną lub w trybie incoginito. Możesz też sprawdzić, czy ten problem występuje również na innej przeglądarce i daj proszę znać, czy któraś z tych opcji pomogła.
Zadziałało w trybie incognito. Dziękuję bardzo za pomoc.
Możesz też na tej stronie gdzie jeszcze masz blokadę kliknąć CTRL+F5, powinno odświeżyć zawartość strony.