Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Poniewaz nie znalazlem adresu email do Customer Service Allegro,korzystam z niniejszej mozliwosci zadania pytania na Forum
Szanowni Panstwo,
Na stale mieszkam w St. Zjednoczonych Ameryki Polnocnej. Mam 2 pytania dotyczace realizacji zakupow na Waszej stronie.
Z gory dziekuje za informacje,
Z powazaniem,
Jerzy Zawadzki
Louisiana
USA
[edycja]
@jurek19534Z tego co wiem to są firmy wyspecjalizowane w kompletowaniu różnych zakupów po obu stronach oceanu...ALL nie oferuje takiej funkcji. Rownież nie możesz dawać ogłoszeń Kupna. Zadać pytanie bezpośrednio możesz przez Pomoc
@jurek19534 Tak, jak pisze @pinsplash na Allegro nie można wystawiać ofert kupna. Jeśli chodzi o drugą poruszoną przez Ciebie kwestię - grupowanie przedmiotów do zbiorowej wysyłki jest możliwe tylko w przypadku zakupów u jednego sprzedającego. Jeżeli kupujesz od różnych sprzedawców, ta opcja nie jest u nas dostępna.
A formularz kontaktowy jest tutaj: https://allegro.pl/pomoc/kontakt 🙂
Jeśli potrzebujesz Jakiegoś pośrednika to mogę pomoc w zamówieniu i wysyłce do USA. Bez żadnych dodatkowych kosztów, w zamian liczę że Ty tez pomożesz wysłać do mnie pare gadżetów dla dziecka 😉
[edycja]
@jurek19534, @czornyjm, nie podawajcie swoich danych, maili, bo ludzie to nieraz wykorzystują potem 😐 @nat_not, Edycja potrzebna 😄
@konto zamknięte Generalnie masz rację, ale autor wątku uzyskał od nas odpowiedź, a w propozycji @czornyjm nie widzę łamania zasad AG.
nie widzi bo malutka chakierka @_HolaOla_ jest 😄 hihihi 😙
@konto zamknięte Zdradzisz mi dlaczego "malutka"?
@_HolaOla_, bo tak patrzę na ten avatarek i widzę,
że ta nasza Ola to taka dziewczyneczka jest malutka 😙 i urocza 😗 😊
Patryk masz racje. Bardzo proszę o usunięcie mojego posta
@czornyjm Zgodnie z Twoją prośbą, usunęłam już adres mailowy.
@konto zamknięte Biorąc pod uwagę mój wzrost, strzeliłeś niczym kulą w płot, ale za stwierdzenie, że jestem urocza, dziękuję i jakby co, wiesz na jaki adres słać pochwały 😉
@_HolaOla_ i jakby co, wiesz na jaki adres słać pochwały
a nie 😮 na konto Rydzyka? 😄 😄 kuci kuci kuu słodziutka szczeciniasia 😊 😙