Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Zapłaciłam dzisiaj np za przedmiot prowizje który nie mógł się nawet sprzedać bo nie był wystawiany od tygodnia a z trzy takie od sprzedaży mam naliczone
Nie płać prowizji za przedmioty, które nie były wystawione. Tak naliczone opłaty reklamuj. Prowizja może zostać naliczona tylko od sprzedaży wystawionych przedmiotów.
Mam problem od soboty z kilku sztuk zarośli mi więcej kosztów prowizji niż wyniosła sprzedaż pomocy
Od czerwca prowizje są naliczane od sprzedanego przedmiotu + od kosztów wysyłki.
@beatrisse77 Czy to przypadkiem nie są koszty wyróżnienia ofert (19 zł za 10 dni wyróżnienia)?
"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄
nie wystawiam na trzy dni licytacje i jest po 2.90zl za dzień z tym się zgodzę chodzi o to że mam prowizje za coś co dziś nie było wystawione wcale
@beatrisse77 Nie no, tutaj to chyba tylko któraś z moderatorek pomoże (mając wgląd w Twoje konto).
@_HolaOla_ Wybieram Cię!😛
"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄
@_HolaOla_ Nie mamy wglądu do twojego konta, wywołaj moderatora, zna odpowiedź.
Ale jak nie zapłacę zablokują mi konto sprzedałam na licytacji 3 makramy łącznie ok 250zl a prowizji urosło mi od soboty 200zl
Wyjaśnij sprawę z Allegro, jak pomyłka to anulują:https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=7f980b3b-184b-4f4a-9ad4-7e833245df10
Bardzo dziękuję za pomoc napisałam do nich w tej sprawie
Co to za prowizja od 250 zł aż 200 zł prowizji jak u lichwiarza.
Niewiem co to może jakaś awaria bo pierwszy raz tak mam a cały czas podobny towar
@beatrisse77 Jesteś pewnien, że klient nie wypełnił dopiero teraz formularza opcji zaplaty i dostawy? Prowizja, o której piszesz, może dotyczyć kosztów wysyłki.
Dodatkowo widzę na Twoim koncie codzienne opłaty za pakiety promowania. To one są przyczyną wzrostu kwoty do zapłaty.
od jakiegoś czasu tutaj to niestety są takie wysokie prowizje można się niezle wkopać